Şimdi Ara

hakem maçı katletmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • deyvidi ikinci sarıdan atmadı ardayı indirdiği pozisyonda. ilk sarısı doğruydu hakeme kart göster işareti yapamassın.

volkan yaman ilk yarı sonunda kaleciyle karşı karşıya pozisyondayken bitiş düdüğünü çaldı.

volkan yaman top ıslak diye değiştirince sarıyı yedi.

volkan demirel adam öldürmeye teşebbüs ettiğinden atıldı haksızlık hakkaten..

lugano topalı indirdi sonra hakeme gözlük dediği için atıldı nedense halbuki avrupada böle bişey yok

gökhan gönül cin olmadan adam çarpmaya kalktı. kendine atılan top sahaya düşsün zaman kazanim diye eğildi ama neymiş efendim gökhan tacı atacakken topu içeri atsınlar adam napsınmışmış

volkan olayına ayrıca değinmek lazım. adama küfür etmiş lincoln. ee sen naptın kardeşim ettiğin küfürler tvden gayet net görülüyordu. o adam terbiyesiz de sen mi terbiyelisin? adamın bacak arasına diz atmaya hakkın mı var? yerdeki adamı tekmelicektin tutmasalar bu ne kin kardeşim dağbaşı mı burası? ilk kez mi küfür ettiler sana? bi de utanmadan yok ben Türküm elin brezilyalısı bana küfür edemez diye ucuz milliyetçilik yapıyor. bakıcaz kaç maç ceza alacak..

fblilerin yorumları da kendilerine yakışır cinsten. yok volkan az yapmış keşke sakatlasaymış. öldürseydi bari kardeşim zevk mi duyardınız? noluyor bi kendimize gelelim ya futboldan başka herşeye benziyor artık bu iş. semihe sert girince gaddar servet öbür taraftan lincolnü keşke öldürseydin. hiç şaşırmadım...

• Sen bu yazdıklarına inanıyomusun ??

Yok top ıslakmış değiştirmek istemiş falan git Allah aşkına. Allah'tan Lincoln korktu kaçtı yoksa Volkanın başına kötü şeyler gelebilirdi. İyi oldu kaçması bizim için.
  • hakemi eleştirmeyi bırakın ya skor 2-1 ultraslan hakkıyla aldı maçı onlarda kırmızı kartlık hareket yapmasaydı bldr

hakem maçı katletmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.