Şimdi Ara

Hakeme ve Selçuk'a rağmen ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ligin ilk yarısı bitecek hala penaltı verilmedi.Ulusoy federasyonu bir gram bile değişmemiş
    Bugün de 2 net penaltı verilmedi.Fenerbahçe'ye penaltı verilmemeli şeklinde bir kural mı var ve bizim haberimiz yok acaba...

Maça gelirsek Selçuk gene çileden çıkardı.Bu adam nasıl hala kadroda bulunuyor ve çıkıp ilk 11 oynayabiliyor anlamak mümkün değil.Ne güzel unutmuştuk derken tekrar kabus gibi çöktü
    Semih coşmasa zor alırdık bu maçı helal olsun Semih'e

• Aynen katılıyorum.Selçuk fenerbahçede oynayacak bir futbolcu değil ( bana kalsa futbolcu bile değilya ) nasıl kadroya alıyorlar şaşırıyorum..
    Boşver vermesinler penaltı öylede böylede hepsini eziyoruz :)
  • selçuk aslında koşuyo mücadele ediyo ama paslarında bi anormallik var.çalışıp bu eksiklerini gidermesi lazım.
  • Birde habire geride kalıyor buyüzden dönen topları(ribaund) hep rakip alıyor.En büyük beceriksizliği bu bana göre,hiç pozisyon alma diye birşey bilmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: axuburak

selçuk aslında koşuyo mücadele ediyo ama paslarında bi anormallik var.çalışıp bu eksiklerini gidermesi lazım.

İnsaf ya
    Kaç senedir fenerbahçede bu adam?Hiçbişey öğrenemez ya?Bu adamda futbolcu namına zerre bişey yok.Kaç maçta yaktı bizi sayısını hatırlamıyorum.Bence acilen gönderilmedir ve Fenerbahçenin ne kötü transferlerinden biridir
  • hakeme ne diyeceksiniz bu adam gs-gazientep maçında galatasarayın kazanması için elinden ne geliyorsa yapmıştı eyyamcının teki sinir oldum maçta
  • Selçuk iyi futbolcudur. Kaybettiği toplarıda bence ürkekliğinden kaybediyor. Onun ürkek olmasına da biz taraftarlar her hareketinde ona bağırıp çağırarak neden olduk.

Deniz'de aynen onun gibiydi. Ürkekliği üzerinden atıp daha cesaretli oynamaya başlayınca Deniz'in iyi bir futbolcu ortaya çıktı.

Selçuk'a sabretmek lazım. Topları iyi kesiyor. Çoğu zaman rakip atağa çıkarken yaptığı müdahalelerle ya topu kazanıp / yerinde faul yapıp kesiyor yada müdahale ederek bizim defansa yerleşme şansı veriyor.

Tek eksiği kazandığı yada ona verilen topları bazen olumsuz kullanması.
    Üzerindeki ürkekliği attıkça bu durum da ortadan kalkacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selçuk sabredilecek adam değil artık doğru söylüyorsun deniz aynı şekilde hatalar yapıyordu ama kendini geliştirdi...kendine bi şey katamayan futbolcu fenerbahçe de oynamasın
  • adama kulak zarında bir problem var mı Gökhan ?? diye sorarlar ...
  • Hocam insan kızdığı tabir caizse gıcık gittiği kişinin her davranışından rahatsız olur iyi yaptıkları bile kötü görünür.

Mesela bu maçta bence Carlos kötüydü. Kademe hatası yaptı top sektirdi vb.
    Carlos göze batmaz ama Carlso'un yarısı kadar hata yapmayan Selçuk göze batar.

Dediğim gibi Selçuk'un biraz daha kendine güvenmesi lazım o ürkekliği üzerinden atması lazım. Onun hatalı pas vermesinin nedeni yeteneksizliğinden değil. Bence tamamen güvensizlik meselesi ya yanlış pas verirsem ya topu kaptırırsam seyirci yuhalar seyirci kızar vb gibi düşünmesinden yada bunun bilinç altına yerleşmesinden kaynaklanıyor.

Deniz'de eskiden öyleydi. Hatta bende Deniz'e çok kızardım ama sonradan hata yaptığımı anladım.

quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

selçuk sabredilecek adam değil artık doğru söylüyorsun deniz aynı şekilde hatalar yapıyordu ama kendini geliştirdi...kendine bi şey katamayan futbolcu fenerbahçe de oynamasın

• quote:

Orjinalden alıntı: kalemşör

Ligin ilk yarısı bitecek hala penaltı verilmedi.Ulusoy federasyonu bir gram bile değişmemiş
    Bugün de 2 net penaltı verilmedi.Fenerbahçe'ye penaltı verilmemeli şeklinde bir kural mı var ve bizim haberimiz yok acaba...

Maça gelirsek Selçuk gene çileden çıkardı.Bu adam nasıl hala kadroda bulunuyor ve çıkıp ilk 11 oynayabiliyor anlamak mümkün değil.Ne güzel unutmuştuk derken tekrar kabus gibi çöktü

fb ye penaltı verilmesi ulusoyun görevimi daha neler duycaz

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Ligin ilk yarısı bitecek hala penaltı verilmedi.Ulusoy federasyonu bir gram bile değişmemiş

uLusoy'un görevi diye bir şey dememiş arkadaş kafadan uydurma..!
    uLusoy federasyonu bir gram biLe değişmemiş demiş...
    aLLah aşkına haksız mı ?? kaç hafta oLdu penaLtı kuLLanamadık haLa.. aL bu maçta sadece 2 bariz penaLtı pozisyonu var.. bence 2.si o kadar değiL de iLki bariz penaLtı.. arkadaş da buna tepkisini ortaya koymuş

• quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

quote:

quote:

aLLah aşkına haksız mı ?? kaç hafta oLdu penaLtı kuLLanamadık haLa.. aL bu maçta sadece 2 bariz penaLtı pozisyonu var.. bence 2.si o kadar değiL de iLki bariz penaLtı.. arkadaş da buna tepkisini ortaya koymuş

tamamda fb ye penaltı verilmesi fedarayonun görevimi hakeme sorcaksın bunun hesabını gsninde penaltısı verilmedi ağlıyormuyuz
    kazandınmı kazandın tamam yeter.

• hakem aleyhimize karar verip maçı kazandığımız: "tamam kazandınız işte susun"
    hakem aleyhimize karar verip puan kaybettiğimizde: "soda için iyi gelir"

iyi he burdaki düzen hiç konuşmayalım biz.

zaten Fenerlilerin sorunu alabildikleri yada alamadıkları skor değil; emin olamadıkları adalet.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

quote:

quote:

tamamda fb ye penaltı verilmesi fedarayonun görevimi hakeme sorcaksın bunun hesabını gsninde penaltısı verilmedi ağlıyormuyuz
    kazandınmı kazandın tamam yeter.

Puan kaybedince kılıf uydurma sus, kazanınca zaten kazandın sus. Konuşma hakkımız var mı bizim? Koyun olmamız lazım galiba bu Ulusoy ve sempatizanları varken

• quote:

Bıçakçı federasyonuna Fenerasyon diyenler kimdi hocam.
  • cause_of_death;
    AVRUPA MAÇINDA BİLE ULUSOY SİTİFA DİYEN BENMİYDİM... AVRUPA MAÇI BAK!

cengiz abi:bıçakcı olayı baya abarttı yani elle goller atılmaya başlandı sen bile demişsindir ne oluyor diye
  • Ben bi şey demedim.

Şimdi bazı GS'lı arkadaşların yaptığı gibi. Hakemlerin hata yapabileceklerini anlatmaya çalıştım o zamanlarda.

FB'nin en çok üzerine gidilen ik maç var ikisinde de FB aleyhine yapılan hakem hataları var. Ama kimse onları görmek istemedi.
    Hakem Anelka'ya yapıla Penaltı'yı görmedi yada görmek istemedi

Rize maçında (Nobre elle düzeltip gol attı) Rize lehine Penaltı olmayan bir pozisyonu Penaltı olarak değerlendirdi.

quote:

cause_of_death;
    AVRUPA MAÇINDA BİLE ULUSOY SİTİFA DİYEN BENMİYDİM... AVRUPA MAÇI BAK!

cengiz abi:bıçakcı olayı baya abarttı yani elle goller atılmaya başlandı sen bile demişsindir ne oluyor diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.