Şimdi Ara

Hakemlerin Galatasaray nefreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında hakem konusunu tartışmanın çok bir anlamı yok, biliyorum. herkes herşeyin farkında ve güçlü olan taraf hakemleri etki altına alıyor. Şu anda da Türk futbolunu şike sürecinden ötürü fb-bjk ekseni yönettiği için hakemlerde onlara bağlı olarak Galatasaray maçlarında şov yapmaya, galatasaray'ı sindirmeye çalışıyorlar.

Göztepe maçındaki hakem Yaşar kemal'in davranışları ilginçti yalnız. sanki yıllardır antu forumlarında gezmiş, galatasaray düşmanlığı kapmış, fatih terim sinirlense de onu dışarıya atsam havası vardı. Bu adı sanı bilinmemiş hakem bile bunu düşünüyorsa içerideki fb-bjk eksenli hakemler neleri düşünür. Arkalarında demirören-bjk gücü var. Galatasaray aleyhine hata yapan tüm hakemlere sahip çıkıyorlar. Bjk,fb aleyhine hata yapanları ise asıyorlar. hakemlerde bu gücü görünce vur abalıya havasına sahip oluyorlar.

Ligin 2. devresinde sanki Fatih Terim ve Galatasaray üzerine hakemlerin oyunu aynen devam edecekmiş gibi gözüküyor. taraftar olarak ıslık gürültü işe yaramıyor, sahaya inme zaten düşünülemez, kulübe büyük zararlar verir, istedikleride bu zaten.

Merak ettiği hakemler konusunda bir çözüm yolu nasıl bulunabilir? Galatasaray düşmanı bir hakem nesli yetiştirildi ve arkalarında duran bir güç var. Bizim yönetimin gücü yetmiyor bunu engellemeye. taraftar olarak hakemlerin bu oyununu nasıl bozabiliriz? Elbette fatih hoca hakemi de yenin gelin diyecektir, fakat öyle maçlar olacaktır ki iş sinir katsayısının limitlerini aşacaktır.
    Hakemi sahada yeniyoruz bazen ama kışkırtmalar devam ederse kulüp ve taraftar olarak nasıl hareket etmeliyiz?

Demirören gitse yerine azizin adamı Rıdvan kenarda bekliyor. hem Rıdvan-Rüştü-Aziz hattını hem Demirören hattını nasıl pasifize etmeliyiz? Acaba sosyal medyada güçlü bir örgütlenme ile bunlara karşı pres yapılsa başarılı olur muyuz?

• O calinan penaltiyi saracoglunda hicbir hakem calamazdi adim gibi eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünkü maçtan sonra yasin harici ne başkan ne hoca ne yönetici tek laf etmedi,puan kaybından sonra ağlamazlar umarım asıl sesini bu maçtan sonra çıkaracaksınız
    https://twitter.com/dreams_gss/status/945157767890948096
  • Kendi tff, mhk başkanını çıkartacak ve ona oynayacaksın. Gerekirse köprüyü geçinceye kadar ayiya dayi diyeceksin işin bitince pisliklerini dokeceksin. Bunu yapabilecek bir başkan adayimiz olursa işte o zaman lig zevkli olur.

Ligteki yapilan hatalar, baskanlarin aciklamalari, hakemlerin tarafli yönetimi vb konularda direk en üst cezayi vereceksin. Gerekirse hakemin lisansini yakacaksin, başkana stada girmeme cezasi vereceksin.

• Bizim yöneticilerimiz, başkanlarımız, teknik direktörlerimiz çıkıp diğer kulüplerinkiler gibi ağlamıyor.

Dün akşamki hatalar Fener ya da Beşiktaş aleyhine olsaydı başkanından tut masörüne kadar herkes hüngür hüngür röportaj demeç verirdi.

Biz ağlamayı beceremiyoruz.

• Bu maç güzel bir örnek oldu rakip 11 kişi artı hakem de olsa sen 10 kişi de olsan gerekirse hepsini yeneceksin, şapkasından penaltı mı çıkardı 2 gol atacaksın yine mi penaltı verdi 3 gol atacaksın senden haybeye adam mı attı cevabın gol ile olacak. Maç 90 dakika hakem her daim etki edeyim dese maks 15 20 dakika içinde olabilir geri kalan dakikalar sahada cevap vermek için sana kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillardir boyle, fb bjk hakeme ragmen gerimizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçeliler
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başkan da iş yok Terim'in bindirmesi lazım biraz. İlk hafta diye ses etmemiştir belki. Susarlarsa olmaz bu iş. Bjk her hafta beleş penaltı alıyor böyle saçmalık mı olur? Boş beleş yere atlıyor hop penaltı.
  • "hem Rıdvan-Rüştü-Aziz hattını hem Demirören hattını nasıl pasifize etmeliyiz? Acaba sosyal medyada güçlü bir örgütlenme ile bunlara karşı pres yapılsa başarılı olur muyuz?"

Bu nasıl bir zihniyet ben çözemedim. Neyin örgütlenmesini yapacaksın. 80 milyon kişiden karınca parçası kadar kişilerle mi pres yapacaksın. Ayrıca 2010-2015 yıllarına gidip Beşiktaş lıların federasyon ve hakemlerden dert yandığı konuları buraya atıp, yaptığınız yorumları buraya dökersem bu foruma bir daha girmeye yüzünüz kalmaz.

• Rahat olun Terim ilk hafta diye ses etmedi.Bundan sonrakı ılk hatada o hakemın ıtın bı yerıne sokup sokup cıkartır.
  • Bjk-Gs maçında penaltımız verilmedi. Ama o maçta hakemide yendik. GS'yi de yendik. Hakem hakkında konuşmak gerekirse lehinede çok hata bulursun, aleyhinede. Nerden baktığına bağlı. Ama genel görüşümü söyleyeyim. Son 20-25 sene içinde en çok GS, sonra FB, sonra BJK kollanmıştır.
  • Dünkü hakemden çok rahatsızım. Oyunu soğutmak için saçma sapan fauller verdi. Bu tarz 3-5 hakem var. Büyük takımlardan korkmuyorum mesajı vermek için abuk sabuk marjinal kararlar veriyorlar. Neyse ki Terim var başımızda. 2.yarı kulaklarını çeker.

• Fatih Hoca mevzuya biraz daha ısınsın gerekeni yapar arkadaşlar ilk günden hakem muhabbeti ile galibiyetin tadını kaçırmak istememiştir. Takımla 1 ay çalışsın bir iyice havaya girsin ligin 2. yarısı gerekeni yapacaktır
  • yüzsüzlük böyle birşey olsa gerek hakem olmasa maçı alamıyordunuz

• insanda azicik utanma olur. Burak Yilmaz az mi kendini yere atarak penaltilar kazandi ? az mi ofsayttan goller atti
  • Bu sene lehine en çok hata yapılan takımsınız la bu ne saçma bir konu.
  • Saka misiniz yahu. Bu sene en cok kollanan takimsiniz. Dun fernandoya kirmizi verilseac donmeyecekti. Yeni malatya macinda 1,besiktas macinda 2,alanya, ts ve fb maclarinizda rakiplere calinmayan net penaltilar var sadece aklima gelen. Daha maicona, linnese, ndiaye verilmeyen kirmizilari saymiyorum bile. Azicik elinizi vicdaniniza koyun. Algi oyunu yapmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: sbyl03

Saka misiniz yahu. Bu sene en cok kollanan takimsiniz. Dun fernandoya kirmizi verilseac donmeyecekti. Yeni malatya macinda 1,besiktas macinda 2,alanya, ts ve fb maclarinizda rakiplere calinmayan net penaltilar var sadece aklima gelen. Daha maicona, linnese, ndiaye verilmeyen kirmizilari saymiyorum bile. Azicik elinizi vicdaniniza koyun. Algi oyunu yapmayin

Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: sbyl03

Saka misiniz yahu. Bu sene en cok kollanan takimsiniz. Dun fernandoya kirmizi verilseac donmeyecekti. Yeni malatya macinda 1,besiktas macinda 2,alanya, ts ve fb maclarinizda rakiplere calinmayan net penaltilar var sadece aklima gelen. Daha maicona, linnese, ndiaye verilmeyen kirmizilari saymiyorum bile. Azicik elinizi vicdaniniza koyun. Algi oyunu yapmayin

Bi an ciddi yazdın sandım yiyodum az kalsın

• Piccadilly Circus kullanıcısına yanıt
    Susam...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.