Şimdi Ara

Hakim Ayesha hakimayesha43

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar bir dolandırıcılık örnegi daha, olurda türkiyeden baska bir kişi bu gelen eposta gercekmi diye sorgulayacak olursa ona örnek olsun diye yazıyorum.

Yoksa ben kimseye dolandırılacak kadar saf deyilim....[anlamadıgım islerde kazıklandıklarımı saymıyorum]

bu kadın size email atarak baslıyor mesajın icerigini aynen atıyorum...
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Hakim Ayesha <hakimayesha43s@gmail.com>

Alıcı: bana
    Sevgili sadık,

Nasılsın? E-posta adresinizi aldık. Sizden duymak için mutluyum. İsmim Bayan Hakim Suriye'de Hasiçi gelen Ayesha ve aynı zamanda Beşar Esad'ın hükümetinin kötülüğü inkar Suriye hükümetinin saygın bir kadın. Ortalama insan günde 2 $ ile hayatta iken bükülmüş Suriyeli insanlar vardı Suriye lideri rejim altında olması. Hükümet Onun ölümüne kadar 1971 arasında hüküm babası Hafız Esad, devraldı 2000 yılından beri görevde olan Cumhurbaşkanı Beşşar el-Esad, tarafından yönetiliyor.

Suriye Arap Cumhuriyeti'nin önemli, bu dünyanın tüm yüzey yağ, pamuk, giyim, et, buğday, sebze ve meyve ihracatının ancak vatandaşların uluslararası standarda göre yoksul durumda yaşıyor. Al-Assad tüm nüfusunu işkence ve sürekliliği ihbar onun yönetiminde olanların öldürmek için devam etti Beşar olarak acil yardıma ihtiyacım var lütfen.

Beni evimizin çoğu gibi oğlum seninle bu parayı tutmaya yardımcı olabilir ve varlık bitmeyen işkence ile, Beşşar Esad'ın sadakatli tarafından alıyor ve daha sonra öldürmek olmadığını görmek için yazıyorum. Ben daha yaşamak olsaydı emin değilim ama bana bir şey durumunda ben bu durumun sonrasını hayatta olmayabilir çünkü beni ben oğlum için yazmak gibi 4.500.000 $ tutmak yardımcı olmak için size istiyoruz. Bu para Londra'da bir bankaya yatırılır edildi.

Oğullarım adım Azim ve o 4 yaşında. Istifasını açıkladı Ama kocam Sayın Mohammed Ayesha ölü büründü. Ne yapmak% 10 hattı boyunca herhangi giderleri için kenara olacak iken, bu paranın% 30 almak ve oğlum için 60% tutmak.

Ben bu senden iyilik ama hiç bir insanın bu senaryoya Suriye halkına göz önünde soran un-consistitutional olduğunu biliyorum. Bu halklar yaşam ve özgürlük en kötü trajedi ve insanlık dışı muamele ve ihlali olduğunu. Eğer yardım düşünün yoksa tüm çağrılar tiran tarafından izlenir olarak bu noktada bir telefon görüşmesi cevap veremez, çünkü beni geri e-posta. Ben tahmin ve bana yardım etmek için hemen kabul takdir edecektir.

Ben sizden duymak kez para almak için ilerletmek sizi güncellenir. Yakında duymak dileğiyle.

Bless kalır.

Bayan Hakim Ayesha.
    Suriye

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu kisilere bir türk vatandasımızı kapılmasını istemedigim icin onlara fikir olması icin yazzıyorum olurda para kaptrımak isteyen olursa devam edsin....

http://www.419scam.org/emails/2014-03/09/00602752.18.htm
    http://scammed.by/scam.php?id=83316

Yukardaki linklerde size fikir olması acısından,,,

Ben kendi üstüme düseni yaptıgımı düsünüyorum Allaha emanet olun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.