Şimdi Ara

Hakkari Yüksekova 2. Jandarma Tugayı buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bana 313.dönem 2. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığı Hakkari/Yüksekova çıktı. Daha önce burada görev yapanlar veya 313.dönemde buraya düşenler bana haber verebilir mi? 313.donem burada bulasabilirsek bilgilerimizi paylasiriz.

MSN: mustafa_sahin2005@hotmail.com

Benim öğrendiklerim:

Teslim için Van'a gidilecek orada KTM(Kabul Toplanma Merkezi) hava alanındaki inzibatlar tarafından götürüleceğiz. KTM'de belli bir sure bekledikten sonra sabah erken saatlerde konvoy olarak Hakkari'ye ve Yüksekova'ya doğru yola çıkılacak. KTM konvoyu oldukca yavas giden bir konvoy. Sabah 8 gibi yola çıkınca saat 15:00 gibi Yüksekova'da olunuyor öğrendiğim kadarıyla. Gideceğimiz yer bir Tugay yani Alay ve Karakollara göre daha büyük bir yer.

Sıcaklık ortalaması -4.5 derece. Uzun ve sert geçen bir kış bizi bekliyor. En düşük sıcaklık -22 derece civarı. Gidecek arkadaşlar yün içliklerini hazırlasınlar.

Ben 11 Aralık sabahı İstanbul'dan Van'a yola çıkacağım. 12:30 gibi Van havaalanında olacağım. Oradan KTM'ye teslim olacam. Aynı dönem birileri varsa benimle irtibata geçebilirler...

Herkese hayırlı teskereler...

--
    Er Mustafa Şahin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasahin1981 -- 9 Aralık 2006; 19:49:24 >

• Allah yardımcınız olsun. Sizleri korusun ve gözetlesin. En kısa sürede sağ salim ailenize, sevdiklerinize kavuştursun. Hayırlı teskereler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anime -- 9 Aralık 2006; 20:00:36 >
  • Tanrı size kut versin.Hayırlı tezkereler dilerim.Tanrı Seni Korusun

Tanrı Türk' ü Korusun .İnşallah o kürtlere kurşun sıkmak nasip olur TTK!!!
  • Kimse yok mu ya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.