bir gün michael da tekrar ferrari koluğuna oturup test sürüşüne çıkarsa onun hakkında da yazarsın artık...
quote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
quote:
Orjinalden alıntı: Challenger
quote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
Mika Adeta kanatlanmış,uçmuş 1:19.522 ile
Ne bekliyordun? 1. olmasını mı?
en azından ilk 10 da bekliyordum. 2 kez dünya şampiyonu sonuçta
5 yılın ardından ve araçlarda yapılan okadar kural değişiklğinden sonra en azından ilk 10 a girmesini bekliyorsan hakikaten süpersin, F1 severler F1 in bir spor olduğunu anlatmaya çalışırken senin bunu unutman hakikaten güzel olmuş. Unutmaki bütün sporlar kondisyon ve antreman gerektirir, bilardo dahil. Eğer ilk denemede ilk 10 a girseydi bütün takımlar, yaşlı olmasına rağmen 1-2 sezon yarışması için bile Mika'yı almak için sırada birbirini ezerdi. Ne alakası var dersen buna şöyle bir örnek vericem: benim en iyi oynadığım yarış oyunu NFS serisinden bi versiyon (özellikle 1 ve 5) Okadar iyi oynardımki beni geçen adam yoktu. Okadar çok oynardımki kendi rekorlarımı milisaniyelerle kırardım. Neyse bunlarda bile birkaç ay gibi bir süre oynamadıktan sonra bi afallıyosun, hele arada tamamen farklı sürüş karakteristiklerine sahip olan başka bir yarış oyunu oynadıysam iyice felç oluyordum. Ki bu bahsettiğim sadece oyun altı üstü 3-5 tuşa basıyorsun, ne kondisyon gerek ne bişey, sadece alışkanlık.
Alonso varken mika koltuk alamaz.
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
Alonso varken mika koltuk alamaz.
mika f1i hiç bırakmasaydı alonso mclaren koltuğunu zor görürdü mikanın şu an yavaş kalmasının tek sebebi uzun yıllar f1den uzak kalışı ve f1in bu süredeki inanılmaz değişimi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme