bugun 50.gün :) bir öğle molasında kaytarıp size bunları yazıyorum herşey güzel gidiyor birde erken kalkmak olmasa :) ne yalan sölim sro burnumda tütüyo askerlik bitsede sro hayatıma kaldıgım yerden dewam etsem.neyse ben bi yemek yiyeyim sonra uygun adım marş :S
ŞAFAK 410 :S
ABI HAYIRLI TESKERELER ANLADIGIM KADARIYLA SU ANDA ACEMILIK BITMIS DURUMDA EGER DOGUDAYSAN VE TERORIST YAKALARSAN SENIN TERTIPLERLE ADAMI DOVERKEN BU DH ICIN DE BITANE DAHA PATLAT BIZ BURDAN HISSEDERIZ SEN MERAK ETME...
ben bıraz gec kaldım ama hayırlı teskereler 84/4 bılecık sogut muhaberecı
en buyuk asker bızım asker hade gıt gel bız burda beklıyoz senı
quote:
Orjinalden alıntı: sro_mnykk
helal olsun hayırlı teskereler allaha emanet oll
hayırlı teskereler Allah'a emanet oL...
biraz geç yazmışım ancak iyi askerlikler doktorum...umarım en kısa sürede en sağlıklı biçimde dönersin....En kolay ve güzel şekilde geçmesi dileklerimle
helal olsun
Helal olsun dicem ama bu mesajımı okuyamıyacak heralde...Neyse,helal olsun...
özletme kendini....sana iyi..... nedicem ben şimdi yaa askere giden ve yakında savaşın başlıcanı bilen/bilmiyen bir türk ühühüühühühü bu arada savaş konusu=pkk daha çok şehit almaya başladı bizden biraz derin düşünün bizi ıraka çekmeye çalışıorlar....pkk nın kökeneninde amerikadan emir aldığını bildiğimi içim..yani amerika pkk yoluyla bizi ıraka çekior savaş başlıcak