Şimdi Ara

Hakkını Helal Et DH . . . (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
3.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı teskereler
  • inş hızlı geçer seni tanımadığım için beklemicem ama belki tanıdıktan sora beklerim
  • saolun arkadaşlarım benim yazdıklarınızı okudukça mutlu oluyorum bitiyor bir taraftan bir zamanlar 395 diyorduk şimdi 192 havada kendinize iyi davranı A.E.O
  • Geçer zaman geçer
  • hilmi ile görüştük geçen günler çok iyi durumdaydı aslanlar gibi askerlik görevini yerine getiriyor arkadaşlar
    silkroad hakkında konuştuk uzun uzun dönünce kaldıhı yerden devam edicez show time continue...
    ben kimmiyim TuRkSFoRcE
  • Hayirli Teskereler kardes,Benim abimde asker ama 20 gunu kaldi..
  • helal olsun kardeşş
    quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

Hayırlı teskereler kal sağlıcakla

Önce Vatan !!!
  • adam askerden gelcek konu devam edio hayırlı tezkereler
  • helal olsun kardeş Allaha emanet ol güle güle git güle güle gel inş.
  • ee olsun o kadar dh den vazgecemiyoruz işte :D Hepiniz Saolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için....

TuRkSFoRcE aynen dostum FoRZa_KaRaRGaH

$ = 185 havada

quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

adam askerden gelcek konu devam edio hayırlı tezkereler
  • Artık Hürgeneralim Arkadaşlar sonunda bitti...Hepinize DH olarak yanımda olduğunuz için teşekkürler . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_DoCToR -- 29 Ekim 2008; 10:58:36 >
  • saol ya senden Allah'a emanet ol sağlıklı gidip sağlıklı gel inşallah Allah' seni korusun.
  • Abicim çok şanslısın kayseriye gideceğin için nede olsa benim memleketim gerçi senle bi hak alışverişimiz olmadı ama hakkım helal olsun . selametle git selametle gel inş. Kayseri'ye slm şimdiden hayırlı nöbetler:D
  • Konuyu tamamen okumamışım kusura bakma yaaaa
  • quote:

Artık Hürgeneralim Arkadaşlar sonunda bitti...Hepinize DH olarak yanımda olduğunuz için teşekkürler . . .

Anlamadım Hürgeneral nedir
  • Hürgeneral bütün rütbelerden yüksektir teskere yi aldıgında otomatikman hürgeneral olursun :D:D:
    quote:

Orjinalden alıntı: Çilingir88

quote:

Artık Hürgeneralim Arkadaşlar sonunda bitti...Hepinize DH olarak yanımda olduğunuz için teşekkürler . . .

Anlamadım Hürgeneral nedir
  • ben daha 5 yaşındayım 15 yılım var

5
    15
    +_____
    20
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Unfaithful]

ben daha 5 yaşındayım 15 yılım var

5
    15
    +_____
    20

Aferim sana
  • vay be helal olsun kardeşime askerliği yedibitirdi...hadi bakalım asıl hayat şimdi başlıyor başarılar dilerim
    quote:

Orjinalden alıntı: ThE_DoCToR

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.