Şimdi Ara

Hakkınızı helal edin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun.
  • O ne demek dostum ya. cabuk iyiles.daha yarismamiz gereken binsuru sinav var .
  • Gecmis olsun kardesim
  • Geçmiş olsun
  • Allah şifalar versin inşallah
  • varsa helal olsun kardeşim sende helal et.umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun..
  • çok geçmiş olsun kardeş oldun mu ameliyat inş iyi geçmştir..?
  • Allah yardımcın olsun, her şeyin hayırlısı...
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah sağlığın düzelir ve hedeflerine doğru tekrar yola koyulursun.
  • Allah yardımcın olsun kardeşim...
  • Arkadaşlar arkadaşımızın profilinden baktım bugün saat 20:36:04 sularında girmiş yani ameliyat başarılı geçmiş ya da ameliyat başka güne ertelenmiş inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umthnr

Arkadaşlar arkadaşımızın profilinden baktım bugün saat 20:36:04 sularında girmiş yani ameliyat başarılı geçmiş ya da ameliyat başka güne ertelenmiş inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur...

ben de gordum giris yaptigini o yüzden sordum ama nedense cevap yazmadi hic, ins kötü bir sey yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: nuly

quote:

Orijinalden alıntı: umthnr

Arkadaşlar arkadaşımızın profilinden baktım bugün saat 20:36:04 sularında girmiş yani ameliyat başarılı geçmiş ya da ameliyat başka güne ertelenmiş inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur...

ben de gordum giris yaptigini o yüzden sordum ama nedense cevap yazmadi hic, ins kötü bir sey yoktur

Inşallah
  • geçmiş olsun arkadaşım.Allah sağlık versin.Önce sağlık boşver sınavı.

Not:Bu kadar ağır ameliyat geçirdikten sonra ilk gün interneti girmesi imkansız olur.Narkozu geçtim kalp bu
  • Arkadaşlar şu an mobilden giriyorum. Ameliyat büyük riskler taşıdığı için cerrah EPS'yi yaptı. Ama yazın ankarada daha geniş çaplı bir ameliyat yapabiliriz dediler. Gelen mesajları bir gördüm. Zahmet edip mesaj gönderen her kardeşime teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden.

• geçmiş olsun kardeşim ... tam olarak ne tür bir rahatsızlık bu ? by-pass falan mı? .... şuan benide korkutun, bende kalbimden dolayı biraz rahatsızım ... sanırım aşırı stres
  • Kardeş geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur dönersin aramıza,fakat sakın korkma veya umutsuzluğu kapılma moralini yüksek tut kesinlikle çok çok faydası olacaktır.
    Allah yardımcın olsun..
  • geçmiş olsun dostum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.