Şimdi Ara

Hakkınızı helal edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlarım Ygs-lys döneminde çok fazla arkadaşım oldu burada. Çok güzel arkadaşlıklar edindim. Ve sorularıma karşılık buldum. Insan ygs lys den başka düşünemiyor şu dönemde. Bugün kalp rahatsızlığım üzerine hastaneye gittim ve doktor acilen açık kalp ameliyatı olmam gerektiğini ve durumumun riskli olduğunu söyledi. Yarın ameliyat olacağım. Ygs döneminde buda başıma gelecekti. Moralim çok bozuk. Bilmiyorum yarın öleceğim veya kalacağım. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sağlığınızın kıymetini bilin. Eğer aramızdan kalbini kırdığım veya kötü bir söz söylediğim varsa hakkını helal etsin tüm forum. Hayırlı geceler. Dualarınızı eksik etmeyin.

• Geçmiş olsun.dualarım seninle.
  • sen ciddi misin dostum ya, Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poüyk

sen ciddi misin dostum ya, Allah yardımcın olsun.
    Acil şifalar diliyorum dostum , umarım amelıyatın ıyı gecer , saglıgına en kısa zamanda gavusursun.Amelıyattan sonra nete gırdıgın zaman bızlerı haberdar et gene.

Geçmiş olsun...
  • Gecmis olsun en kisa surede saglikli bir sekilde Aramizda olursun insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Acil şifalar diliyorum dostum , umarım amelıyatın ıyı gecer , saglıgına en kısa zamanda gavusursun.Amelıyattan sonra nete gırdıgın zaman bızlerı haberdar et gene.

Geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun, Allah acil şifa versin .

• quote:

Orijinalden alıntı: 0o__xXx__o0

Geçmiş olsun, Allah acil şifa versin .

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum Allahtan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözene Helal Olsun!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum Allahtan..

Alıntıları Göster
    Öyle hemen pes etmek yok şampiyon ! hepimiz bir yarışın içindeyiz. Tamam bazen sakatlıklar olucak ama bi rakip kaybetmek istemiyoruz ! Sonuçta bir rakip bir rakiptir !! Pes etme ! Gir o ameliyata ve gel burda konu aç netleri kapıştıralim şampiyon ! Git ve oku onların canına !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTSounD -- 20 Şubat 2012; 23:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTSounD

Öyle hemen pes etmek yok şampiyon ! hepimiz bir yarışın içindeyiz. Tamam bazen sakatlıklar olucak ama bi rakip kaybetmek istemiyoruz ! Sonuçta bir rakip bir rakiptir !! Pes etme ! Gir o ameliyata ve gel burda konu aç netleri kapıştıralim şampiyon ! Git ve oku onların canına !!

Alıntıları Göster
    Allah yardımcın olsun kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sungur Bey

Allah yardımcın olsun kardeş.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Alıntıları Göster
    aman abi,bende sınavdan 1 ay önce falan acil ameliyata alındım sbs den önce hayatım kaydı,açık liseden devam ediyorum aman diyim. sinirlenme kendine falanda,bir yıl daha bekle bence,ben o hatayı yaptım 3 yıl zor toparladım , aman.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Allah yardımcın olsun hocam, allah şifa versin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Allah şifalar versin hocam.. dualarımız seninle..
  • Allah şifa versin
  • geçmiş olsun kardeşim , bozma moralini vardır bundada bir hayır demeye çalış .
  • Hakkım varsa helal olsun .
    Allah acilinden şifalar versin
  • Dostum bosver sinavi. Sinav her sene var simdiden gecmis olsun. Ameliyati gozubde buyutme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Hakkım varsa helal olsun .
    Allah acilinden şifalar versin
    Allah şifa versin kardeş...
    Risk var fakat eskiye göre teknoloji ve tıbbı cihazlar ilerledi.Başarılı olma ihtimalide artıyor.

Bende geçen sene kalp ameliyatı oldum.Başarılı olmadığından lysden sonra tekrar olacağım.
    Şuan içinde bulunduğun psikoloji çok farklı seni anlıyorum ama sakın olumsuz düşüncelere kapılma için rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susta Kazım

Allah şifa versin kardeş...
    Risk var fakat eskiye göre teknoloji ve tıbbı cihazlar ilerledi.Başarılı olma ihtimalide artıyor.

Bende geçen sene kalp ameliyatı oldum.Başarılı olmadığından lysden sonra tekrar olacağım.
    Şuan içinde bulunduğun psikoloji çok farklı seni anlıyorum ama sakın olumsuz düşüncelere kapılma için rahat olsun.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonfalcon

geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin

Alıntıları Göster
    varsa Helal olsun Allah şifalar versin Korkma inşallah iyi geçecek
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.