Şimdi Ara

Hakkınızı Helal Edin...Sizce Ailem Bana Ne Yapar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

Hakkınızı Helal Edin...Sizce Ailem Bana Ne Yapar?

(En Son Oy Tarihi: 1.3.2009)
Giriş

Orjinalden alıntı: [chamur]KiNg

**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.

Telekom un sitesinden alınmıştır

61,25 + kdv + ötv si olabilir ondan 70 ödenmiştir sana da en fazla 61 ila 70 arasında gelir

http://www.ttnet.net.tr/83.aspx

En alt satırlarda Yazıyor isteyen okusun

Yahu demek istediğim o değil . Ben bu ay 50 gb dayandım sınırlıyım . 62 ödedim . Diğer ay 3,5 gb yaptım 29 mu ödüyorum geçen ay 62 ödeyip 50 gb hesabı kapatmış mı oluyorum ?

• modemi icin simdiden afiyet olsun kardesim :D kuru kuru gitmez kablolarida iste D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugus12 -- 22 Ağustos 2008; 23:32:31 >
  • bana ne kdr gelir ? daha 2 gb mı var kullanmam için acaba bilgi verirmisinz ?

• Kotan bir önceki ay yada bir sonraki aya sarkmaz en fazla ödeyeceklerin onlar ister 3gb kullan 29 öde istersen 53425363563253425225257568879069457gb kullan kullanabilirsen 61,25 le 70 arası öde farketmez kotan sarkmaz ödersin biter
  • Ben hiçbir şey indirmediğim halde 180 ytl gelmişti 1-2 yıl önce.Ondan sonra sınırsıza geçtim
  • Arkadaşım dünde ben açmıştım şuan 30 gb aştım kotayı TürkTelekom u aradım direk adsl müşteri hizmetleriyle görüştüm aynı paketin sınırsız versyonunu yüzde 25 fazlası olan 61,25 nin üzerinde gelemez!!!!!!!!!!!!!!! Aynen böyle dedi.Bunun üstünde gelirse nolur dedim oda zaten TürkTelekom un sözleşmesinde sitesinde falazn bu madde yazıyor itiraz ettiğin anda 61,25 ödersin zaten fazlası gelmez dedi

Eğerki 61,25 den fazla ödeyen varsa bir önceki ay ya geç ödemiştir.Ya da gidip şubeye faturadan ötürü itirazda bulunmamıştır

Orda bir laf oyunu varsa olabilecek en kötü senaryo 29+61,25 olur daha fazlası gelmez.Ne demek kardeşim 200 milyon faturamı ödiycen o paraya vdsl2 sınırısz bağlatırsın

• Virüs girmiş
    arada takılıyorum böyle ama faturayı ben ödediğim için olmuyor..
    Dostum bu arada naptın öyle Dh adult grubundamısın
  • To die
    Ne yaptın birader bilgisayar başında uyudun download yapa yapa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berker787878

bana ne kdr gelir ? daha 2 gb mı var kullanmam için acaba bilgi verirmisinz ?

ağustos için 2 Gb daha yerin var kullan bence
    ben geçtim kotayı rahat rahat internette dolanamıyom bile

• quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

Ben bu ay 85 ytl telefon faturası ödedim

İnternet değil, telefon

Ama daha önce de bu kadar yüksek ft. gelmişti, evdekilere söyledim.Hem yaştan hem de ailemle olan karşılıklı saygımızdan dolayı gayet sakin karşılanmıştı

Ben bir keresinde kız arkadaşımla 2-3 gün hep konuştum. Gelen fatura 190 ytl...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.