Şimdi Ara

Hako mini 4/32 lisanslı av1 destekli tv box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada da satışı mevcut. Lisanslı cihazlarda Bol hafıza ve ram arayanlar için birebir.

Hako Mini S905Y4

Üretici: SDMC

Model: Hako Pro

İşlemci: Amlogic S905Y4 Quad-core 2.0 GHz (ARM Cortex-A35)

GPU: Mali G31

RAM: 4GB DDR4

Depolama: 32GB

Sistem: Android 11

Video Çıkışı: HDMI 2.1

Wifi: 2.4ghz/5ghz

Bluetooth: BT 5.0

USB: 2x usb 2.0

Video Codec: AV1, VP9, H.264, H.265 (HEVC)

Micro SD: Var

Ethernet: Var

Google Sertifika: Var

Netflix Sertifika: Var

Hako mini 4/32 lisanslı av1 destekli tv box

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hako Mini 4/32: Lisanslı AV1 Destekli TV Box

Hako Mini 4/32, AV1 kodeğini destekleyen lisanslı bir TV box'tır. Bu sayede, yüksek kaliteli 4K videoları akıcı bir şekilde izleyebilirsin.

Hako Mini Pro ile karşılaştırıldığında Hako Mini 4/32, daha uygun fiyatlı bir seçenektir. 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile tüm uygulamalarını ve filmlerini sorunsuz bir şekilde depolayabilirsin.

Hako Mini 4 32, Android işletim sistemine sahiptir ve Google Play Store'a erişim sağlar. Böylece, istediğin tüm uygulamaları ve oyunları indirebilirsin.

Hako Pro 4/32, HDMI, USB ve Ethernet bağlantı noktalarıyla donatılmıştır. Bu sayede, TV'ne, harici depolama cihazlarına ve İnternet'e kolayca bağlayabilirsin.

Hako Mini, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve kullanımı kolaydır. Ayrıca, uzaktan kumandasıyla tüm işlevlerine rahatlıkla erişebilirsin.

Eğer yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı bir TV box arıyorsan, Hako Mini 4/32 doğru seçim olabilir. Lisanslı AV1 desteği ve geniş özellik yelpazesi ile mükemmel bir eğlence deneyimi sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alıntı

• bu ürünü almayı düşünüyorum ama, tavsiye eder misiniz? OTA üzerinden güncelleme alır mı?

• otchill O kullanıcısına yanıt

Android 11 ile geliyor hocam. Güncelleme almazsa da o kadar dert değil bence. Android 9 bile her türlü iş yapılıyor hala. Tv box lar çin söylüyorum tabi.

• ürünü kullanmaya devam ediyorum, gayet memnunum, ancak android 12 güncellemesini hala almadı OTA üzerinden, bakalım gelecek mi?

• cihazınıza sistem güncellemesi gelmiş olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Merhabalar yeni güncellemeyi yüklediniz mi herhangi bir sorunu var mı yeni sürümün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M4 Mac mini için HDMI vs DP
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • murat ergull M kullanıcısına yanıt
    hiç bir şey değişmemiş gibi geldi bana. aynı tas aynı hamam.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Ben de iki cihaz var birinde güncellemeyi yükledim kullanıyorum diğerinde yüklememiştim bugün kontrol ettim güncelleme mevcut değil gözüküyor geri çekmişler sanırım güncellemeyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murat ergull M kullanıcısına yanıt
    her şey olmuş olabilir. o işlere çinliler bakıyorsa yani.

• Birkaç aydır kullandığım hako mini 4/32 cihazımı satmayı düşünüyorum
    İlgilenen arkadaşlar var ise pm den yazabilirsiniz
    İlk günkü gibi tertemizdir çok nadir kullanıldı işlerden dolayı

• hako pro'ya uzun zamandır ilk defa sistem güncellemesi gelmiştir.

• Arkadaşlar 2 senedir kullandığım hako mini 4/32 cihaz açılmıyor. Arada ekranda saniyelik giriş arayüzü görünüyor ve geri gidiyor. Alet pert mi yoksa kablo vs ile mi ilgili bir sıkıntı var? Fikriniz nedir?

• mandufla kullanıcısına yanıt
    Bana da benzer bir şey oldu açılmaz oldu cihaz, mavi ışık yandığı halde ekranda görüntü çıkmıyordu. Elektronikçi bir arkadaş cihazın içini açıp parça değiştirdi kullanmaya devam ediyorum. Arıza yapan hangi parçaydı, neyi değiştirdi bilmiyorum. Bir yakınımın arkadaşı olduğu için para da vermedim hatta. Güvenilir iyi bir elektronikçi tanıdığın varsa göster,senin cihazda da durum aynıysa alet pert değildir muhtemelen parça değişimiyle yine kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyksl -- 24 Şubat 2025; 23:50:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.