Şimdi Ara

HAKSIZ CEZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar başıma gelen bir olay oldu kamyon trafik yasagında trafikte giderken son 5 dk kala kamyon yasagının bitmesine kala trafik polisi çevirdi çevirdigi yerde duramadım 150 metre ilerde durdum ve arkamdan yanıma geldi arabyala ehliyetimi ruhsatımı istedi ve sen git ceza plaka gelecek dedi imze felan hata ceza makmbuzu istedim vermedi sonra bügün ehliyet ceza puanma paktm arkamdan 3 tane ceza yazmış ve araçta takograf yokmuş yada bozukmuş 400 TL hatalı sollama gibi bir ceza 190 TL ceza ve trafik işaretlerine levhlarna uymamak 200 TL gibi yüklü 3 tane ceza yazmış şimdi burda okuyan polis memuru olsun vatadaş olsun ALLAH yukarda var ben bu adam ne yaptım araçtan inip özür diledim hatta bu kadar insan ALLAH siz olurmu çolcuk çocugumun rizkini 2 dk içine sigdirdi evini kirasini vermedim ve ekmek götürmedim evime bu durumda çok magdur oldum ALLAH havla ettim yasal yollarda nasıl hakımı ararım yada ne yapam gerekir yardım edecek olan varmı

• İtiraz edeceksiniz, dava açacaksınız. Bununla ilgili forumda da bilgi var. Avukat tutmadan kendiniz takip edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itraz edecem ama iptal olma ihtimali varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusyorgunu

itraz edecem ama iptal olma ihtimali varmi

Eğer yazdığı cezalarda haklı ise iptal olma şansı yok.

Makbuz imzaladınız mı?
  • Hayır özelikle peşine düştüm makpuzumu ver yok dedi pilakana gelecek ama bilgilermi aldı kafasına göre 3 tane agir ceza yazdı
  • Haklı Oldugu durum tekogram ceza yazmış bozuk yazmış normalde tekografda yazınca aracı baglaması lazım ama çalişiyor hiç bişey demeden tekografdan cezamı kesilir
  • Bildiğiniz keyfi ceza yazmış. Elbette iptal ettirebilirsiniz. İspatlaması lazım ki elinde hiç bir belge yok. Takometrenizin bozuk olduğuna ilişkin cezayı size imzalatmadan plakaya nasıl yazar? Sizin yerinize sahte imza attıysa bu da yargılamada ortaya çıkar ve resmi evrakta sahtekarlıktan da kendisi hakkında yaptırım uygulanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

Bildiğiniz keyfi ceza yazmış. Elbette iptal ettirebilirsiniz. İspatlaması lazım ki elinde hiç bir belge yok. Takometrenizin bozuk olduğuna ilişkin cezayı size imzalatmadan plakaya nasıl yazar? Sizin yerinize sahte imza attıysa bu da yargılamada ortaya çıkar ve resmi evrakta sahtekarlıktan da kendisi hakkında yaptırım uygulanır.

Makbuza imza atmanıza gerek yok demekki Gerek olsa polis mutlaka imzalatir ama sürücü imzalamazsa imzadan imtina etti diye tutanağa not düşer

• quote:

Merhaba Arkadaşlar başıma gelen bir olay oldu kamyon trafik yasagında trafikte giderken son 5 dk kala kamyon yasagının bitmesine kala trafik polisi çevirdi çevirdigi yerde duramadım 150 metre ilerde durdum ve arkamdan yanıma geldi arabyala ehliyetimi ruhsatımı istedi ve sen git ceza plaka gelecek dedi imze felan hata ceza makmbuzu istedim vermedi sonra bügün ehliyet ceza puanma paktm arkamdan 3 tane ceza yazmış ve araçta takograf yokmuş yada bozukmuş 400 TL hatalı sollama gibi bir ceza 190 TL ceza ve trafik işaretlerine levhlarna uymamak 200 TL gibi yüklü 3 tane ceza yazmış şimdi burda okuyan polis memuru olsun vatadaş olsun ALLAH yukarda var ben bu adam ne yaptım araçtan inip özür diledim hatta bu kadar insan ALLAH siz olurmu çolcuk çocugumun rizkini 2 dk içine sigdirdi evini kirasini vermedim ve ekmek götürmedim evime bu durumda çok magdur oldum ALLAH havla ettim yasal yollarda nasıl hakımı ararım yada ne yapam gerekir yardım edecek olan varmı

Öncelikle geçmiş olsun demekki 150 metre ilerde durabildiginize gore baya hïzlıymışsınız yazınızdan ben böyle anladım

• quote:

Merhaba Arkadaşlar başıma gelen bir olay oldu kamyon trafik yasagında trafikte giderken son 5 dk kala kamyon yasagının bitmesine kala trafik polisi çevirdi çevirdigi yerde duramadım 150 metre ilerde durdum ve arkamdan yanıma geldi arabyala ehliyetimi ruhsatımı istedi ve sen git ceza plaka gelecek dedi imze felan hata ceza makmbuzu istedim vermedi sonra bügün ehliyet ceza puanma paktm arkamdan 3 tane ceza yazmış ve araçta takograf yokmuş yada bozukmuş 400 TL hatalı sollama gibi bir ceza 190 TL ceza ve trafik işaretlerine levhlarna uymamak 200 TL gibi yüklü 3 tane ceza yazmış şimdi burda okuyan polis memuru olsun vatadaş olsun ALLAH yukarda var ben bu adam ne yaptım araçtan inip özür diledim hatta bu kadar insan ALLAH siz olurmu çolcuk çocugumun rizkini 2 dk içine sigdirdi evini kirasini vermedim ve ekmek götürmedim evime bu durumda çok magdur oldum ALLAH havla ettim yasal yollarda nasıl hakımı ararım yada ne yapam gerekir yardım edecek olan varmı

Ehliyet ceza puanina nerden baktınız merak ettim cezayı bugün yazdılar diyorsunuz ama daha o polis makbuzlari ceza makbuz kısmına iade etmemiştir bile o polis once makbuzu büroya teslim edecek burodaki memur o makbuzu sisteme girecek ve maliyete gönderecek hemen bir günde o cezalari oğrenmissiniz hayret ettim valla

• Arkadaşımız imzadan kaçınmış değil ki. Kolluğun ispat etmesi gereken bir durum. Arkadaşımız rahat olsun, itiraz etsin, durumu da yazsın. Kamyonlar yolun durumuna göre hemen duramazlar. Tabi 150 metre demesi gerekmez. Bazen kendine işaret edildiğini de anlamayabiliyor insan. Böyle olmuş belli ki. Zaten doğru olmayan bir şey yapmışlar orada.

• 1. Kamyon yasağında neden trafiktesin
    2.Polisin dur ihtarında niçin adam gibi durmuyorsun duramazdım müsait değildi falan deme, polis durdurulamayacak yerde kontrol yapmaz

rızkını elinden alan polis değil bizzat kendinsin.
  • Benim merak ettiğim cezaları nasıl öğrenmis makbuzu vermediler diyo polislerin mesaisi bitmeden nasıl öğrenmiş

• Bi süredir makbuz verilmiyor yazıyorlar eve gönderiyorlar arkadaşlarımada aynısı oldu banada

• sayın Arkadaş Durdudugu Yer kör nokta araçla kafa kafaya geldim öyle bir yer düşünki viraji göremiyorsun önümde kamyon vardı ve ben geç gördüm dursam tır tarafından piçilecektim yanı 150 200 mt ilerde durdum sonuçta durdum indim durumu anlatımm ve bana ben trafik makbuzunu istedim gelecek adresine gelecek yazdı şimdi tamam ceza kesin ama hakszlık adına 3 tane kim kime ceza kesiyor ben adama bişey demedim inip özür diledin ve trafik yasagına 5 dk kalmıştı sonuçta ehliyet puanlarmı sifirlamış trafik cezasi gelmedi daha ben baktım e devleten gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusyorgunu -- 20 Ocak 2014; 9:47:35 >
  • Allah Tan bulsun ne diyimm zengi olsa kesemez gücü gariban insana yetiyor demeki
  • Bana kalırsa böyle polisleri alip asacan iple kardeşim ibreti alem insan görsün bence ceza yaptıgı şerfslik kardeşim sen rhat ol o bulur belasini birinden
  • 3 tane ceza yazmış ve araçta takograf yokmuş yada bozukmuş 400 TL hatalı sollama gibi bir ceza 190 TL ceza ve trafik işaretlerine levhlarna uymamak 200 TL gibi yüklü 3 tane ceza yazmış
    arkadaşım senin verdiğin ceza miktarlarından trafik işaretlerine uymamak cezası 200 lira değil en düşük ceza kadar para cazası var diğerlerini bilemem ama bu yazdıklarından art niyet var gibi yanlış düşünüyorsam şimdiden özür dilerim kamyoncusun trafik polisi ile illaki papaz olursun ama demişsinki yasağa 5 dakika kala biraz sabretseydin be arkadaşım burda trafik polislerini savunmuyorum böylece bil
  • Muyit hocam ben sana yazım öncelike tanımam etmem aracımda tekograf var zaten onu neden yazıyor bugun cezalar geldi 356 TL Araç pılakasına geldi ceza olarak 356 tl bana geldi Tekograf cezasi bana geldi 712 TL yapti ve daha devami var Trafik polisine uymamam işaretlere uymama gibi bir ceza gelmiş 129 TL . trafik levhasına işiklara uymaMA HATALI girme ben ana yolda gidiyorum herhangibi işik ve saga sola dönüş yolu yoktu 100 TL bunda yazmış bu net bilgidir 943 TL + 60 ceza puan gitti ve ticari araç kullanıyordum daha önceden 40 puan yoktu şimdi işsizide kaldım şimdi ben insan evladıyım çalişan tako çalişiyor sonuçta yasak saatine yakaladım yasak saatine alakalı ceza varmı kasti yazılan ve bilerek linç yapma cezassi şimdi o polisimi haklı benmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusyorgunu -- 22 Ocak 2014; 18:59:12 >
  • quote:

Muyit hocam ben sana yazım öncelike tanımam etmem aracımda tekograf var zaten onu neden yazıyor bugun cezalar geldi 356 TL Araç pılakasına geldi ceza olarak 356 tl bana geldi Tekograf cezasi bana geldi 712 TL yapti ve daha devami var Trafik polisine uymamam işaretlere uymama gibi bir ceza gelmiş 129 TL . trafik levhasına işiklara uymaMA HATALI girme ben ana yolda gidiyorum herhangibi işik ve saga sola dönüş yolu yoktu 100 TL bunda yazmış bu net bilgidir 943 TL + 60 ceza puan gitti ve ticari araç kullanıyordum daha önceden 40 puan yoktu şimdi işsizide kaldım şimdi ben insan evladıyım çalişan tako çalişiyor sonuçta yasak saatine yakaladım yasak saatine alakalı ceza varmı kasti yazılan ve bilerek linç yapma cezassi şimdi o polisimi haklı benmi

Allah sabır versin kardeşim ne diyelim. Polisimizin de hali meydanda. Her işi doğru düzgün yapan insanlar var bir de rütbeyi takınca kendini padişah zannedenler var.
    O polis arkadaşımıza da sormak lazım tabi ama ceza yazarken de hakkaniyetten ayrılmamak lazım. Biraz anlayış, biraz izan lazım. Siyasete girmeyeyim ama insanlar haksızlığa ve kokuşmuşlağa ses çıkarmıyorlarsa dilsiz şeytandır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.