Şimdi Ara

Haksız gümrük vergisine itirazım ve kabul edilmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
14
Favori
4.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ürünü aldım bile hocam.

• Önceki konunuzu görmüştüm hocam ama bilgim olmadığından yorum yazmamıştım diye hatırlıyorum. Hakkınızı aramanız ve başarmanız muhteşem olmuş. Tebrik ederim. Ben de Çin'den 250 liralık ürün almak istiyorum ama ne kadar vergi çıkacağını kestiremediğim için cesaret edemiyordum. bu konu cesaretlendirdi biraz. Hepimiz böyle hakkımızı arasak vergi adaletsizliği sona erer.

• Yersen yapmışlar yememissin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam kesinlikle hakkını arayan sonunda kavuşur. Hocam rahatlıkla alın sonuçta elinizde makbuzu olacak bir sorun çıkarsa dediğim gibi yaparsanız hallederler.

• Kafamdaki sinek K kullanıcısına yanıt

828 tl yi yememek lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisso32

rx 580, ben ufak bir şey dahi alsam tantana değil hakkımı ararım.

güzel kart gerçekten değer özellikle sapphire nitro versiyonuysa .

hak aramak iyi birşeyde çok zaman gerektiriyor ve bu ülkede pek hakda kalmadığından hevesimiz kaçıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Temmuz 2020; 1:24:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam inşallah başka kimse yaşamaz sorun.

• Alisso32 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba benim de dün içerisinde 2 kulaklık bulunan pakete 625 lira vergi çıkarmışlar ben toplam 360 lira ödemiştim. Gümrükten geçtiği gibi Cimer'e yazdım dün, ancak bulunduğum ile gelmiş bugün ve bu hafta dağıtıma çıkma ihtimali var. İtiraz sonuçlanmadan dağıtıma gelirse sizce alayım mı yoksa paketi almayıp sonuçlanmasını bekleyip öyle mi alayım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musubi M kullanıcısına yanıt

istanbul posta gümrük müdürlüğüne ürünün gerçek faturasını ve banka makbunuzu eposta ile iletin sonra cimere yazın hocam.

• Helal olsun birader. Memlekette senin gibi biraz daha insan olsa gümrükte sana bu vergiyi çıkaran eşşek gibi eşşekler ağzını ayıra ayıra iş yapamazlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gvzgvz kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

Hocam ne yaptınız ? sonuçlar iyi inşallah

• Alisso32 kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef hiçbir yanıt yok daha, geçen ayın 29'unda hem cimer hem de e posta ile yazmıştım.

• Hocam merhaba tekrardan, konuda verdiğiniz e postaya harcama detaylarımı da yazmıştım cimer'in yanında. Bugün tekrardan geldi kargo ve olması gereken vergiyi çıkardılar, ben unutmuştum bile artık o paketi Biraz geç de olsa sorunum halloldu, size ve diğer böyle bir sorun yaşayan-yaşayabilecek arkadaşlarla da paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musubi -- 11 Eylül 2020; 15:17:11 >

Hocam tebrik ederim umarım yaşadığım sıkıntıları anlamışsınızdır :D

İnanın düzeltildiği gün sevindiğim kadar sevindim verginizin düzeltilmesine.

Hakkımızı aramayalız.

• özelden birkaç arkadaş yazmış ve aynı tongaya düşmüşler mesajlarınızı zamanınızda göremesemde arkadaşlar size birkaç bilgi vereyim belki konuyu es geçmişsinizdir.

• Aldığınız ürünün gerçek fiyatını gösteren banka makbuzu olmadan cimere felan yazmayın yoksa ilgilenmiyorlar.
    • Satıcıdan düşük fiyatlı fatura alabilirseniz daha yararınıza olur.
  • Hortlatmak gibi olmasın. Birçok mesaj gelmiş 2 aydır giremiyordum. Başlığı takip edin kesin sonuç alacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.