|
Bildirim
|
|
|
Konuyu okumadğın o kadar belli ki. Kaç kere yazdım, sorun parası değil şekli diye. Burada bir haksızlık var. Bunun peşindeyiz, paranın değil. İtirazımızı yaptık zaten. Sonuç çıkacak mı onu bekliyoruz. İşim gücüm yok burda insanları mı trolleyeceğim?
|
Araçfa F430 Ferrari motorunun günlük kullanıma uyarlanmış hali var. O yüzden ses tok, performans yeterli. Bu araçları 30-40'e geldiğinde elinizden çıkartmanız lazım. Sonra çok ciddi bakım maliyetleri çıkıyor. Uzun yola 4 kişi gittik. Bursa - Ankara ve konfor olarak sorun yaşamadık. Fakat günlük kullanım için ülkemiz şartlarında benzerinin 3-4 TL olması lazım. Çünkü ortalama yakıt tüketimi 20-30 LT arasında değişiyor 100 km'de. Ben daha altına inemedim. Gösterişli bir araç. Ben daha sesinden ve görüntüsünden rahatsız olan görmedim. i8'de çok gösterişli bir araçtı ama oyuncak gibiydi. Bu daha spor araç kullanıyormuşsun hissini veriyor. Güç yeterli mi? Evet yeterli. Atmosferik bir araç. Uzayınca uzuyor ama arkası çok gelmeye uygun olsa bile asla tedirginlik yaratmıyor. Virajlara falan çok rahat giriyorum. Maks 285'e çıktım İstanbul'a giderken. Zaten son hız verisi 299 bildiğim kadarıyla. Çıkar mı? rahat çıkar. Eksiklik olarak teknoloji diyebilirim. Anahtarla çalıştırılması falan beni çok yormuyor, aksine seviyorum o kontağı çevirmeyi çünkü güzel bir cold start var. Fakat geri görüş kamerası yok ve parkı zor. Ön arka sensör var ama araç büyük bir araç dar yerlere park etmesi çok sıkıntı. Kısacası bu fiyat bandında alınabilecek mantıklı araçlardan biri. Alacak olana tavsiyem ikinci aracı mutlaka yanına koysun yoksa pişman eder. Yakıt bir kenara KM yükseldiğinde bu araçları satmak çok zor. 20.000 bakımı için servis 13.000 TL fiyat çıkarttı. İstanbul/Maslak Mekanik Garaj'da 3.000 TL'ye hallettik. Fakat araçta oluşabilecek en ufak bir parça değişikliği 3.000 Euro'lardan başlıyor.
Bursa'da olan ve yolu Nilüfer'e düşen olursa gazlarız. |
Egzoz sesi olacaksa boyle orijinal tok sesler olsun. Kurye motorlarinin igrenc sesine 1 tane ceza kesilmiyordur.
Yazik gercekten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 24 Haziran 2020; 11:20:39 > |
|
|
|
|
|
|