Şimdi Ara

hal.dll hata kodu 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 120 gb samsung ide hdd ye windows xp pro sp2 kurmaya calısırken boot yaptıktan sonra gelen ekranda Dosya hal.dll yuklenemedı hata kodu 7 diye bı hata verdı cozumu ne olabılır acil yardımcı olabılrmısınız acaba musterı makınası........

• Bendede sendeki gibi sorun vardı. Başka xp cd'si ile yüklemeyi dene.
  • saol kardesım bı denıyeyım ınsallah ondandır saol yarsımın ıcın...
  • baba yıne olmadı benımkı farklı gıbı senınkınden format ekranına gelmeden sata raıd f6 ekranını gecınce bu hata gelıo yanı format atmadan once..
  • baba cd yı degıstım yıne olmuyo cd surucuyu de degıstım yıne aynı sata raıd f6 yazıları gecer gecmez bu hata gelıo takıldı kaldı orda hdd demı sorun var acaba..
  • o verdiğim linkten hal.dll dosyasını alıp windows dizinindeki yerine atman mümkünmü acaba..
  • kadesım sanırım sorun ramlardan kaynaklanıomus degısınce duzeldı farklı bır cd yle denemıstım olmamaıstı ama ramı degısıncee sorun cozuldu tesekkur ederım bılgılerınız ıcın saygılar kolay gelsın hayırlı aksamlar
  • ben hdd den şüphelenmiştim..neyse sorun çözüldüyse tamamdır. geçmiş olsun
  • saol kardesım bende ılkten hdd den suphelendım ılkten bıosu sıfırladım ıde degıstım cd rom degıstım cd de degıstım olmamıstı en son ram denedım duzeldı ılgınıze tekrar tesekkur ederım hayırlı aksamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.