120 gb samsung ide hdd ye windows xp pro sp2 kurmaya calısırken boot yaptıktan sonra gelen ekranda Dosya hal.dll yuklenemedı hata kodu 7 diye bı hata verdı cozumu ne olabılır acil yardımcı olabılrmısınız acaba musterı makınası........
Bendede sendeki gibi sorun vardı. Başka xp cd'si ile yüklemeyi dene.
baba cd yı degıstım yıne olmuyo cd surucuyu de degıstım yıne aynı sata raıd f6 yazıları gecer gecmez bu hata gelıo takıldı kaldı orda hdd demı sorun var acaba..
o verdiğim linkten hal.dll dosyasını alıp windows dizinindeki yerine atman mümkünmü acaba..
kadesım sanırım sorun ramlardan kaynaklanıomus degısınce duzeldı farklı bır cd yle denemıstım olmamaıstı ama ramı degısıncee sorun cozuldu tesekkur ederım bılgılerınız ıcın saygılar kolay gelsın hayırlı aksamlar
ben hdd den şüphelenmiştim..neyse sorun çözüldüyse tamamdır. geçmiş olsun
saol kardesım bende ılkten hdd den suphelendım ılkten bıosu sıfırladım ıde degıstım cd rom degıstım cd de degıstım olmamıstı en son ram denedım duzeldı ılgınıze tekrar tesekkur ederım hayırlı aksamlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme