Şimdi Ara

Hala Arda Turanı savunan seven var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşamadığı skandal kalmayan.Hareketleri 20 yaşındaki emre mordan daha çoçuksu olan 30 yaşındaki bu futbolcuyu savunan kaldı mı hala?

Sosyal medyadan millete söver
    Futbol programlarına bağlanır polemiğe girer
    Pirim pazarlığı yapar.Milli kampta kavga çıkartır
    Gs de Selçuk İnan yedek kalır ona bile karışmaya kalkışır
    Kendinden kaç yaş büyük adama saldırır dövmeye kalkar
    Kameralardan halkı tehdit eder herkese hesabını soracağım diye

Daha tonla şey

Evet bu adam yetenekli çok yetenekli ama herşey yetenek midir?Şeref Haysiyet iş ahlakının önemi yok mudur?Yıllarca Türk futbolu bu adamlardan çok çekmedi mi?Neden hala milli takıma zarar vermesine izin verelim.Gs ye neden zarar vermesini isteyelim hangi takımlı olursak olalım ben Fenerbahçeliyim ve bu sene güzel gidiyor Gs yazıktır günahtır takım güzel bir kimya yakaladı bozdurmayın.

Ardayı milli takıma çağırmakta bu halkın yüzüne yüzüne hakaret etmektir.Milli takımda olduğu sürece desteklemek içimden gelmiyor.Armamızı ne hallere düşürdüler.O sahada mücadele eden takım istiyorum.Ozan Şelçuk Arda gibileri değil.

Ukrayna Türkiye futbol maçı varken 15 dakika sonra dayanamadım gittim Türkiye Britanya basktebol maçını izledimk çünkü sahada savaşan bir takım vardı orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 4 Eylül 2017; 12:54:17 >

• Arda Turan gururumuzdur.

Medya onu yıpratmak için elinden geleni yapıyor. Adam Barcelona gibi bir takımda oynayarak bizi temsil ediyor beee

İroni
  • Ardayi degil gs de turkiyede dahi istemiyoruz. Gitsin ispanya vatandasi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepiniz başarılı bir algı operasyonu ürünüsünüz maalesef. Arda size ne etti ? Adamı İspanya maçı mıydı tam hatırlamıyorum ıslıkladılar stadda. Yahu bu adam varını yoğunu ortaya koyarak oynamıyor muydu ? Bizde kaybetseniz bile mücadele edin demiyor muyduk ? Adam da onu yapıyordu zaten.

Olmayan bir prim muhabbetini adamın üzerine yıktınız. Suçsuz yere linç edildi. Türk futbolunun içinden çıkmış en kariyerli, en yetenekli oyuncudur Arda Turan. Nedir bu linç kampanyası anlamak mümkün değil.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    İspanya maçında varını yoğunu vererek oynuyordudan sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

İspanya maçında varını yoğunu vererek oynuyordudan sonrasını okumadım.

Kanser olurum yapma n'olur!?
    İspanya maçını izlemesek inanacığız.Kalçasını rakibe dayayıp dayayıp beklemek ne zamandan beri mücadele sayılıyor.Sahada yürümek ne zamandan beri mücadele etmek oldu?Adamın yürümeye mecali yok ilk on bir de başlıyor maça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

İspanya maçını izlemesek inanacığız.Kalçasını rakibe dayayıp dayayıp beklemek ne zamandan beri mücadele sayılıyor.Sahada yürümek ne zamandan beri mücadele etmek oldu?Adamın yürümeye mecali yok ilk on bir de başlıyor maça.

Hazır değilken oynatılmak onun suçu mu?
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Oynayamayarak lol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hazır değilim hocam beni yedekten al deseymiş o zaman.Kafasnıa silah dayıyorlar sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.