eger varsa bana ogretsın nasıl sıkılmadan oynadıgını kendımı bıldım bılelı var o oyun
evet hemde oynayan cok insan var, ve gorunuyor ki daha uzuuuun yillar da oynanmaya devam edicek:)
dalga mi geciosun heralde war ark in da dedii gibi dwm eder...
bı bızım cafede oynanmıyor artık half lıfe oynanıyor...
Multiplayer da tek geçerim!
oynayan varmı ne demek? multiplayerda en iyi oyun bence şahsen ben hastasıyım
Kaç milyon oynayan var kardeş, düşünmen bile hata yaw, en çok oynanan oyun belki CS ... Gerek LAN dan , gerek botlarla, gerekse net üzerinden ..
Ben şahsen severek oynuyorum ..
adsl geldikten sonra online oyun hayatına girdim. call of duty oynuyorum. izlenimlerim counter'a 10 basar.
call of duty orjinal cd falan istiyomu bende var yuklesem oynayabilirmiyim???????
legolas senin adsl bağlantın kaç k ben 128k adsl ile oyniyim dedim saçı başı yolmaya başlıyodum az daha punkbuster denen meret kickleyip durdu beni ping 999 larda zaten seneryavaş kardeş oyunu avaturk sunucularında starter üye olarak oynayabilirsin ancak en az 256k adsl şart galiba
Kauuntur zıtrayk, heyyt bee!..
ayıp ettin şemsettim vidaları gevşettin, oynanmaz olur mu hiç?
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
legolas senin adsl bağlantın kaç k ben 128k adsl ile oyniyim dedim saçı başı yolmaya başlıyodum az daha punkbuster denen meret kickleyip durdu beni ping 999 larda zaten seneryavaş kardeş oyunu avaturk sunucularında starter üye olarak oynayabilirsin ancak en az 256k adsl şart galiba
sağol lord ama orjınal cd falan gerekiyomu onu soylememişin
counter dan sıkılmak zordur.tabi cok sık oynarsan sıkılırsın bu her oyun ıcın gecerlidir.bazıları hariç tabi
quote:
Orjinalden alıntı: Legolas
adsl geldikten sonra online oyun hayatına girdim. call of duty oynuyorum. izlenimlerim counter'a 10 basar.
yahoo kapanir biter, ama counter sonsuza kadar sürer, çünkü biri sevgiyle srüp gidior (abarttım) cs:source gelio bi de şimdi tadından yinmez