Şimdi Ara

hala donuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

p4 3.0 prescord işlemci (zalman7700cu fan)
    gıgabayt anakart
    1024 400 mgh ram
    450 wat psu
    6600 gt leadek marka 128 ekran kartı

sadece oyunlarda donma yapıyor yani makine kitleniyor hiç birsey yapamıyorum

önce sıcaklık diye düsündüm işlemci gta sa da en fazla 50 derece oluyor
    ekran kartı sıcaklıgıda 50 derece oyun sırasında, kafayı yedim ne yaptıysam olmadı format hariç makinadaki windows daha 1 haftalık xp yüklü nedendir arkadaslar ekran kartının drv ları orjinl cd den yüklenme 66.30 heralde daha yenileri var bu sürücülerin o yüklüykende yapıyor drv yeniledim yani bir yardım edin

ram olsa ya mavi ekrAN YADA RESTTART atardı ama donma olayını önce çok yavaslıyor ses gidip geliyor ve donuyor çok kıusa bir zamanda oluyor bu dediklerim

arkadaslar sunu unuttum

benim bord tamire gitti yanlıs bios yüklemeden ve portların çalısmamasından dolayı neyse tamir oldu geldi bende hiç format çekmeden aynı windowsu kullandım tekrar format gerekirmi

psu 450 wat ama marka deil
    buda bir ihtimal
    varmı yorum

• Ekran kartın çok ısınıyor çünkü genelde reseti işlemci ısınması donmayı ekran kartı ısınması yapar oyunlarda.Ayrıca tekrar format gerekmez.Sorunun donanımsal çünkü...
  • peki bu ekran kartına ayrıdan fan takmak mümkünmü leadek 6600 gt kendi fanı var üzerinde unu söküp başka fan takılabilirmi
  • original fanı söküp daha ii bi fan takarsınız ama zaten üreticiler bunları gözönüne alıp ona göre fan takarlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.