Bildirim
Hala Efsane COD4 oynuyanlar gelsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PC de oynuyorum promod serverlar full yer bulamıyorsun -
Ben geçen gün girdim baktım ama hep 2-3 kişi vardı ben dahil . -
Pc dışında pek oynayanı kalmamıştır. -
quote:
Orijinalden alıntı: TMF
PC de oynuyorum promod serverlar full yer bulamıyorsun
Zamaninda promod s&d yi deli oynardik arkadasimla. Hala oynanmasina sasirmadim vallahi. -
quote:
Orijinalden alıntı: jericho_!4
Pc dışında pek oynayanı kalmamıştır.
Hiç öyle değil hala en çok oynanalar listesinde ilk 15 'te oyun Serverler hala dolu tek sorunu hileciler var ama alışmış hileciler oyuncular hekres birleşik yaşıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Paypay88
quote:
Orijinalden alıntı: jericho_!4
Pc dışında pek oynayanı kalmamıştır.
Hiç öyle değil hala en çok oynanalar listesinde ilk 15 'te oyun Serverler hala dolu tek sorunu hileciler var ama alışmış hileciler oyuncular hekres birleşik yaşıyor
Paypay zevk olmaz onda yahu. Hile olunca adam çileden çıkıyor, ekrana kafa atası geliyor. Bizzat codwaw ps3'te yaşadım. Amcamın oğlundaydım, bir girip bakayım nasıl dedim. Bir girdim, girmez olaydım. Adam wh'yi açmış, veriyor gazı.
-
Bence en iyi CoD CoD4'tü -
quote:
Orijinalden alıntı: Blondie
Bence en iyi CoD CoD4'tü
+1 Şuan PC de oynuyorum Xfire üzerinden çok sarıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: TMF
PC de oynuyorum promod serverlar full yer bulamıyorsun
Ben de pc'de oynuyordum 1.5 sene önce ama pc'de herkes aim-bot hocam ya adam gibi oynayan yok hepsi hile. -
Public maçlarda hilecilerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.Eğer oynamak istiyorsanız 2-3 kişi toplanıp private maç kurun diğer türlü hiç bulaşmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X