Aşık olmak kişiye özeldir. Anlatılmaz. Tarif edilemez. YAşanır sadece. Aşkın tanımı olmaaaazzz
quote:
Orjinalden alıntı: by_tux
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
Aşık olmak kişiye özeldir. Anlatılmaz. Tarif edilemez. YAşanır sadece. Aşkın tanımı olmaaaazzz
aşk dediğin 3günlük eğlence
quote:
Orjinalden alıntı: defacto99
Aşkı tadamayanlara 3 günlük eğlence...
bana göre hiçte öyle değil
quote:
Orjinalden alıntı: by_tux
quote:
Orjinalden alıntı: defacto99
Aşkı tadamayanlara 3 günlük eğlence...
bana göre hiçte öyle değil
+1
anlayanlar anladı..bun saçma sapan yorumları yapanların çoğu da ya yazıyı okumadı ya da yarıda bıraktığına inanıyorum.. biraz saygı...
aşık oldum acı çektim.. yine olurum umarım mutlu olurum. şunu unutmamak gerek insan yanlız doğar yanlız ölür.. hayat bizim hayatımız yaşayamadığımız yada kaybettiğimiz yada ter edildiğimiz aşkın aşkımızın peşinden ağlayıp hayatımızı mahvetmeye gerek yok...
çok acı çektim ve çıkardığım sonuç bu, şimdi başka bir kızdan hoşlanır gibiyim.. eğer ona aşık olursam yırttım demektir.. çünkü ondan sonra hiçbir aşk acısı yıkamaz beni.
quote:
Orjinalden alıntı: oksit
aşık oldum acı çektim.. yine olurum umarım mutlu olurum. şunu unutmamak gerek insan yanlız doğar yanlız ölür.. hayat bizim hayatımız yaşayamadığımız yada kaybettiğimiz yada ter edildiğimiz aşkın aşkımızın peşinden ağlayıp hayatımızı mahvetmeye gerek yok...
çok acı çektim ve çıkardığım sonuç bu, şimdi başka bir kızdan hoşlanır gibiyim.. eğer ona aşık olursam yırttım demektir.. çünkü ondan sonra hiçbir aşk acısı yıkamaz beni.
ama sevdiğin kişiyi kaybetmenin acısını bilemessin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme