Şimdi Ara

Hala Gerçekten Aşık Olduğunuzu Düşünüyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Loop

Aşık olmak kişiye özeldir. Anlatılmaz. Tarif edilemez. YAşanır sadece. Aşkın tanımı olmaaaazzz

• quote:

Orjinalden alıntı: by_tux

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Aşık olmak kişiye özeldir. Anlatılmaz. Tarif edilemez. YAşanır sadece. Aşkın tanımı olmaaaazzz

• aşk dediğin 3günlük eğlence
  • quote:

Orjinalden alıntı: defacto99

aşk dediğin 3günlük eğlence

Aşkı tadamayanlara 3 günlük eğlence...

bana göre hiçte öyle değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_tux

quote:

Orjinalden alıntı: defacto99

aşk dediğin 3günlük eğlence

Aşkı tadamayanlara 3 günlük eğlence...

bana göre hiçte öyle değil

+1

anlayanlar anladı..bun saçma sapan yorumları yapanların çoğu da ya yazıyı okumadı ya da yarıda bıraktığına inanıyorum.. biraz saygı...
  • aşık oldum acı çektim.. yine olurum umarım mutlu olurum. şunu unutmamak gerek insan yanlız doğar yanlız ölür.. hayat bizim hayatımız yaşayamadığımız yada kaybettiğimiz yada ter edildiğimiz aşkın aşkımızın peşinden ağlayıp hayatımızı mahvetmeye gerek yok...

çok acı çektim ve çıkardığım sonuç bu, şimdi başka bir kızdan hoşlanır gibiyim.. eğer ona aşık olursam yırttım demektir.. çünkü ondan sonra hiçbir aşk acısı yıkamaz beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

aşık oldum acı çektim.. yine olurum umarım mutlu olurum. şunu unutmamak gerek insan yanlız doğar yanlız ölür.. hayat bizim hayatımız yaşayamadığımız yada kaybettiğimiz yada ter edildiğimiz aşkın aşkımızın peşinden ağlayıp hayatımızı mahvetmeye gerek yok...

çok acı çektim ve çıkardığım sonuç bu, şimdi başka bir kızdan hoşlanır gibiyim.. eğer ona aşık olursam yırttım demektir.. çünkü ondan sonra hiçbir aşk acısı yıkamaz beni.

ama sevdiğin kişiyi kaybetmenin acısını bilemessin..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.