Bildirim
Hala İnternet'e Baglanamiyorum!
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benimde dun gece gelmisti ama suan yok ve telekom hala mesgul caliyor yada hattan dusuyor aradigimda. -
Aynen bende de internet yok su an, musteri hizmetleri de mesgul caliyor. -
Sizin internetleri bana yüklemişler bende diyorum benim hız neden bu kadar yüksek -
Hah geldi internet. -
Benim kesintiden beri 10mbit ti bugün 1mbit oldu sonra yine gitti adsl geldi gene 10mbit 10-15 dakikadır böyle nazar değmesin -
Arkadaşlar benim internet geldi ama hangi sayfaya bağlanmaya çalışsam ttnet ana sayfasına yönleniyor.Şimdi Hotspot ile bağlanıyorum.Sizde de böyle mi?? -
Benim hala yok arkadaşlar. Şu an Telin modeminden bağlıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: PhotoShop Man
Sizin internetleri bana yüklemişler bende diyorum benim hız neden bu kadar yüksek
Evet çok komiksin arkadaşım -
sabah saatlerinde vardı şuan da çalışmıyor yine , ne kadar sürecek bilgisi olan var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X