Şimdi Ara

Hala Killzone3'ün Multiplayer ını oynayan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • killzone 2 deki zevki alamadim killzone 3 ten biraktim pek oynamadim arkadasta oynamistim baya mw2 oynamaktan baska oyun oynayamiyorum artik :) su kz3 yeniden bakicam
  • ben de alıcam kz3 ama bf3 sardı beni
  • Ara ara oyunuyorum ve elimden de cıkarmayı düşünmüyorum oyunu.
  • KZ3 oynanmaz mı ya bende bugün edinicem tekrardan ve oynamaya devam tabiikide...PSN: Weycell61..kulaklık var.
  • aradan 5 yılda geçse yine oyuncusu olur Killzone un, arşivimde duruyor. Warhawk bile oynanıyor halen kolay kolay Sony Exc. lerin oyuncuları tükenmez mp de
  • Çıkışından buyana oynamaktayım ve hala oynanıyor tambir klan oyunu ıyıbırklanın ve headsetin varsa oyuna doyamazsın .
  • var tabi hocam hala oynanıyor
  • Oynanmaz mı kz3 halen kz2 online oynayanlar bile var.
  • Ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: picea22

ben hala oynuyorum headset var ayyıldız klanındanım beraber oynamak isteyenler psnden eklesin beni

Ahmet abi benim BF3 kardeşikten alınmıştı. Sorun çıktı KZ3 e dönerim artık
    Akşamları oynarız
  • Oyun şuan piyasada bulunan FPS lere yüz basar ama ne yazıkki serverlar boş fazla oynayan kalmamış
  • @ShadowEviL
    ne boşu ya onu nerden çıkardın ben en zaman girsem dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

@ShadowEviL
    ne boşu ya onu nerden çıkardın ben en zaman girsem dolu

Vallahi ben ne zaman girsem hep 6 ya 6 felan oluyo öylede fazla bi zevki çıkmıyo
  • bn gecen hafta sipariş ettim oyunu multide oynamak önemli benim için gece 11 12 gibi oynarım nasıl oluyo ozamanlar multide yoğunluk
  • Kz2 de bile rahat oyunucu buluyorum kz3 serverlar nezaman boşaldı?
  • daha yeni çıktım multiden boş filan değil alacak arkadaşlar bu konuyu düşünmesin.
  • ben de almayı düşünüyorum.kz2de bile serverler doluysa kz3de hayli hayli doludur
  • Oyuncu sayısı çok az.Sürekli aynı kişilerle karşılaşıyorsun.DLC haritalarında oynamak neredeyse imkansız, kimseyi bulamıyor.Eğer karşı takımda 6-7 kişilik bir klan veya iyi oynayan 4-5 kişi varsa yandınız, spawn trap'in alası bu oyunda yapılıyor.Doğduğun anda tekrar ölüyorsun.
  • Kz3 de dün oynayacak oyuncu bulamadım kz2 ye geçtim.Kz2 de kz3 ten daha fazla oyuncu var kz3 serverlar düşündüğümden erken boşaldı.Dlc haritaları bomboş kimse oynamıyor.
  • bnde oyunu bugün aldım bakalım boşmuymus dolumuymus :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.