killzone 2 deki zevki alamadim killzone 3 ten biraktim pek oynamadim arkadasta oynamistim baya mw2 oynamaktan baska oyun oynayamiyorum artik :) su kz3 yeniden bakicam
ben de alıcam kz3 ama bf3 sardı beni
Ara ara oyunuyorum ve elimden de cıkarmayı düşünmüyorum oyunu.
KZ3 oynanmaz mı ya bende bugün edinicem tekrardan ve oynamaya devam tabiikide...PSN: Weycell61..kulaklık var.
aradan 5 yılda geçse yine oyuncusu olur Killzone un, arşivimde duruyor. Warhawk bile oynanıyor halen kolay kolay Sony Exc. lerin oyuncuları tükenmez mp de
Çıkışından buyana oynamaktayım ve hala oynanıyor tambir klan oyunu ıyıbırklanın ve headsetin varsa oyuna doyamazsın .
var tabi hocam hala oynanıyor
Oynanmaz mı kz3 halen kz2 online oynayanlar bile var.
Ekle
quote:
Orijinalden alıntı: picea22
ben hala oynuyorum headset var ayyıldız klanındanım beraber oynamak isteyenler psnden eklesin beni
Ahmet abi benim BF3 kardeşikten alınmıştı. Sorun çıktı KZ3 e dönerim artık Akşamları oynarız
Oyun şuan piyasada bulunan FPS lere yüz basar ama ne yazıkki serverlar boş fazla oynayan kalmamış
@ShadowEviL ne boşu ya onu nerden çıkardın ben en zaman girsem dolu
quote:
Orijinalden alıntı: _rayman_
@ShadowEviL ne boşu ya onu nerden çıkardın ben en zaman girsem dolu
Vallahi ben ne zaman girsem hep 6 ya 6 felan oluyo öylede fazla bi zevki çıkmıyo
bn gecen hafta sipariş ettim oyunu multide oynamak önemli benim için gece 11 12 gibi oynarım nasıl oluyo ozamanlar multide yoğunluk
Kz2 de bile rahat oyunucu buluyorum kz3 serverlar nezaman boşaldı?
daha yeni çıktım multiden boş filan değil alacak arkadaşlar bu konuyu düşünmesin.
ben de almayı düşünüyorum.kz2de bile serverler doluysa kz3de hayli hayli doludur
Oyuncu sayısı çok az.Sürekli aynı kişilerle karşılaşıyorsun.DLC haritalarında oynamak neredeyse imkansız, kimseyi bulamıyor.Eğer karşı takımda 6-7 kişilik bir klan veya iyi oynayan 4-5 kişi varsa yandınız, spawn trap'in alası bu oyunda yapılıyor.Doğduğun anda tekrar ölüyorsun.
Kz3 de dün oynayacak oyuncu bulamadım kz2 ye geçtim.Kz2 de kz3 ten daha fazla oyuncu var kz3 serverlar düşündüğümden erken boşaldı.Dlc haritaları bomboş kimse oynamıyor.
bnde oyunu bugün aldım bakalım boşmuymus dolumuymus :)