Şimdi Ara

Hala Killzone3'ün Multiplayer ını oynayan varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu oyuncu az filan değil alacak arkadaşları yanıltmayın hergün oynuyorum nerdeyse çok nadir denk geldi az oyuncu
    ama uzun ömürlü zannedip almasınlar bi süre sonra feci sıkmaya başlıyo
  • sırf türkçe diye alıp single playeri oynamayı düşünüyorum. önerirmisiniz? kinci el fiyatları nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

sırf türkçe diye alıp single playeri oynamayı düşünüyorum. önerirmisiniz? kinci el fiyatları nasıl ?

kesinlikle al single süper
    30-40tl arasıdır herlade fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

yahu oyuncu az filan değil alacak arkadaşları yanıltmayın hergün oynuyorum nerdeyse çok nadir denk geldi az oyuncu

Yaa hocam nasıl az değil bugün yarım saat boyunca gerilla savaşı için adam bulamadım her girdiğimde ya bir ya iki kişi var.Nadir kalabalık oluyor dlc haritalarını söylemiyorum bile.Eskisi kadar dolu değil oyun nerden baksanız %50 azalmış oyuncu sayısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDragon666

quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

yahu oyuncu az filan değil alacak arkadaşları yanıltmayın hergün oynuyorum nerdeyse çok nadir denk geldi az oyuncu

Yaa hocam nasıl az değil bugün yarım saat boyunca gerilla savaşı için adam bulamadım her girdiğimde ya bir ya iki kişi var.Nadir kalabalık oluyor dlc haritalarını söylemiyorum bile.Eskisi kadar dolu değil oyun nerden baksanız %50 azalmış oyuncu sayısı.

hocam bende gerilla yapıyorum hep bana çok nadir boş denk geldi sende şans yok herlade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 15 Aralık 2011; 14:44:02 >

• dün aldım oyunu 8 lvl oldum oyun baya zevkli bişi sorcam bu kilit puanları harcadıktn sonra geri alma sansımız varmı
  • Yok galiba.
  • birkaç hafta önce bi girdim en fazla 8 kişiydik bir serverda. ben de biraz çömez olduğumdan sürekli öldüm. başka serverlara gidiyim dedim. en kalabalığıyda orasıydı. benim şansım mı bilmiyorum oynayan kimse yoktu
  • ben arada sirada giriyorum ama pek fazla kisi olmuyor cikip giriyorum cikip giriyorum ve dolu bir klan anca buluyorum
  • ben hemen hemen hergün oynuyorum. sürekli dolu boş diyenleri anlayamiyorum
  • bnada hiç boş denk gelmedi günün her saati girdim en az 6 ya 6 oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhannn

quote:

Orijinalden alıntı: picea22

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben oynamaya çalışıyorum, ama son günlerde hiçbir maçı tamamlayamadan oyundan düşüyorum, ve hata kodu 8013 yazıyor. Son 20-25 maçı bitiremedim, sorun benim bağlantıda değil kontrol ettim kablolu, kablosuz bağlandım, başka oyunlar denedim, KZ3 hariç hepsinin multi sorunsuz, KZ3 serverlarında ciddi bir sorun var heralde, bırakmak üzereyim oyunu 3-4 gündür multi böyle. Hayal kırıklığı KZ3 bence

dediğin sorunla hiç karşılaşmadım aktif olarak oynarım (bağlantım uydunet 1 mb )servırda sorun olsa ıllaki denk gelirdi

Yabancı forumlarada, bulduğum neredeyse her yere yazıyorum bu sorunu, daha bir çözüm bulamadım, KZ3'te oyundan atmasını anlamıyorum, hiç lag, donma filan olmuyor, herşey iyi giderken oyunun ortasında veya sonlara yakın oyundan düşüyorum, bu arada bağlantım ttnet 4mbit.

bağlantın stabil mi yani anlık bağlantıda zayıflama olursa dediğin sorun meydana gelir .bende ttnet kullandığım zamanlarda bağlantı stabil olmadığından download yapamıyordum çıldırıyordum.8 mb sınırsızdı tarifem fakat 2 mbit sorunsuz kullanabiliyordum.bana göre sonuç olarak sorun kaynağı nette anlık düşme.fakat bide şurda ikileme düştüm neden diğer oyunlarda olmuyor ? ilginç...

Bağlantım stabil, sinyal sorunsuz 100%, ayrıca kablolu bağladım modemi ps3'e yine verdi aynı hatayı, düşme olamaz, KZ3'e ilk başladığımda bir hafta saatlerce tamamen sorunsuz oynadım multide, platin trophy yaptım oyunu, ancak son 4 gündür multi böyle, mesela anlık düşme olsa psnden de düşerim, sadece oyundan düşüyorum, arada 1 multi oyun bitirdim, onda da sonunda bağlanmışım 1dk sonra bitti oyun, oyunlarda genelde tam 5 dk geçince düşüyorum, şaka gibi. Ayrıca cod mw2, bad company 2 gibi diğer oyunları denedim, onlar sorunsuz.

şöle bişey buldum sorun bundan kaynaklanabiliyormuş

Başka hata kodları da var; 8013, 931 gibi. Bu tip hatalar ise bölgesel farklılıklarda meydana gelebiliyormuş, bilginiz olsun. Örneğin; Avrupa’daki bir oyuncu PAL cihazında US bölgesini seçerse zaman zaman bu hata kodu ile karşılaşabiliyor.

Sağol hocam yardım etmek için vakit ayırıyorsun, o dediğinide denedim, türk psn hesabımla bölge olarak oyunda önce avrupa seçtim, sonra 8013 hatası vermeye başlayınca, amerika, asya, vb. hepsini denedim, hep aynı hata 8013, şimdi avrupaya döndüm, oyunum da 2. bölge PAL. Artık kendiliğinden düzelir diye bekliycem heralde.

Bende internet yavaşladığında adamı vurduktan 3-4 saniye sonra yazı geliyodu,ama hiç oyundan düşme gibi bir sorunla karşılaşmadım.Hatta hayatımda oynadığım en iyi multi KZ3 tü.Crysis2de servere girmek bi dert,oyundan düşmemek bi dert,Crysis2de 10lvl olmadan oyunu bıraktım.İçim yanıyo içim...

• Ben hala oynuyorum iki üç gün aralıklarla 8-9 kişiden aşağıda olmuyor
  • hocam dun girdim ve klan dopdoluydu ve bayagi zevkli gecti. 3 maci da kaybettik ama olsun
  • Bende almayı düşünüyorum eminim boş değildir arada rdr multisine giriyorum orda bile çok geniş olmasına rağmen multi maclar full çekebiliyor yani düşünün rdr multisi full çekiyor ki buda öyle denildği gibi boş değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: myze

KZ3'te birkaç istisna dışında karşılaştığım çoğu Türk keskin nişancıydı. Niye böyle anlamıyorum. Ben de hep keskin nişancıların peşine düşerim

Ben hiç keskin nişancı olmadım gibi bişey. Her zaman sıhhiyeci ile oynarım hiçbişi yapamasan iyileştirme yapıp puan alıyorsun level atlama anlamında iyi oluyor. Ayrıca yanında dolaşan bi robot var devamlı gerektiğinde sen öldükten sonra bile düşman öldürebiliyor.
  • Oyunda hiç oyuncu sıkıntısı çekmedim.Hemen rakip buluyor.
  • Bende oynuyodum ama pek sarmıyo artık takas edicem
  • Bende oynuyorum arkadaşlar.İsim aynı ceasaris ama ben biraz acemiyim maalesef :(
  • ps3 ile hediye vermişlerdi.single modunu oynadım biraz gayet iyi bir oyun ama henüz multi işine giremedim.önce single'ı bir bitirmem lazım (:
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.