Şimdi Ara

Hala kod bulamayanlar için ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

archive.foolz

twitter // bunun blitz'inide yapabilirsiniz

ayrıca twitch'te stream yapanlara bakın adında "code" yazan varsa onların yorum bölümlerine az göz gezdirin. zaten izleyen 50-100 kişi falan oluyor.

gerisi sizin seriliğinize ve şanşınıza kalmış ...

• Bu saatten sonra zor
  • aynen cod felan kalmadı çok çok azaldı. Önceden kod çoktu tr den bilen azdı. Şimdi kod yok bilen çok. Kaç gündür deniyorum alamadım
  • bu tarz seylerin peşinde koşmam ama rp ile de alınmaz bu saatten sonra, onca adam ücretsiz aldıktan sonra 1300 rp vermek..
  • ya şu arcade hecarimin neyini seviyorsunuz anlamadım taric ve ezreal a arkadaş olmuş gibi bir skin üstüne 200 rp verseler headless e değişmem
  • en fazla 1-2 saat aradım sonra aramayı bıraktım fakir işi diye düşünerek ama içimde bir üzüntü var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

ya şu arcade hecarimin neyini seviyorsunuz anlamadım taric ve ezreal a arkadaş olmuş gibi bir skin üstüne 200 rp verseler headless e değişmem

beleş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

ya şu arcade hecarimin neyini seviyorsunuz anlamadım taric ve ezreal a arkadaş olmuş gibi bir skin üstüne 200 rp verseler headless e değişmem

beleş..

doğru bizim halkımızın kanında var nerde beleş oraya yerleş politikası şu gay skin için adam uykusuz kalıp kod arıyor
  • Niye bu kadar kıskandın lan. Saatlerce beklemedim yarım saat içinde aldım ben kodu. RP ilede alabilirdim fakat Hecarim oynamıyorum. Sanırım sen saatlerdir bekliyorsun ve alamadın dimi :) Neyse bişey yazma uyumak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Niye bu kadar kıskandın lan. Saatlerce beklemedim yarım saat içinde aldım ben kodu. RP ilede alabilirdim fakat Hecarim oynamıyorum. Sanırım sen saatlerdir bekliyorsun ve alamadın dimi :) Neyse bişey yazma uyumak istiyorum.

o skin için 1 siteye girdiysem beni süresiz banlayın
    edit : ayrıca lanlu lunlu konuşuyorsun yaşınıda belli ettin welcome to the blocklist
    edit2 : kıskandın demişsin hesabımda tüm legendary ve ultimate skinler var sence 10 liralık bi skini kıskanıcak kadar çocukmuyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Tarağı -- 4 Eylül 2013; 3:52:59 >
  • Ulan tamda kullanılmamış kod bulduğumda tr nin kapanması kadar iğrenç bir durum olamaz.
  • TR için bulmak kolay da West sıkıntı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.