Şimdi Ara

hala mw2 oynayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar steamden mw2 satın almayı düşünüyorum ama oyunu hala oynayan varmı diye merak ediyorum aranızda varsa yazabilirmi ne bilim serverlar dolumu türk serverları falan varmı hala pek fazla bi bilgim yok 1 senedir girmiyorum çünkü

• MW2'nin tüm serverları bir ara kapatılmıştı ama tekrar açılmış sanırım. Yine de belli olmaz, bakarsın tekrar kapatırlar. Bu sebeple fourdeltaone üzerinden oynamanı tavsiye ederim. Hem paran boşa gitmez.

Black Ops 2'nin bağlantı sorunları ve saçma respawn sistemi ile yine saçma-sapan hataları canımı çok sıkıyor. Sırf bu sebeple fourdeltaone'a dönebilirim.
  • mw 2 candır ara sıra girer 2,3 maç atarım.
    Nick : LordSioux_TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mw 2 20 tl den satılıyordu bir ara benim tüm arkadaşlar almıştı ama ben almadım bilmiyorum hata mı yaptım doğru mu
  • 20 TL'ye kaçırılmazdı aslında. Multi serverları kapansa bile kendi aranızda CO-OP* olarak oynayabilirdiniz en azından.

* Steam üzerinden Special Ops görevlerini iki kişi oynamak
  • bedava oyna 2.5 gb civarında dosya indir kur oyunun ustune oyna
  • MW2 alma çoooooooooooook Hileci war adam uçarak vuruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MW2 de co-op seven yok mu yaw... co-op oynayasım var çok fena... ama adam yok...
    Steam hesap adım tukarix
  • Valla biz de arkadaşlarla 20 Tl kampanyasından aldık yeterli oyuncu var gibi.Tabi TDM dışındaki modlar biraz sıkıntılı oynayan kişi açısından.
  • Ben oynuyorum hatta videolarda yapiyorum :)www.youtube.com/illidarenx
  • bu sıralar server'ler bayaa bi Türk oyuncu dolu
    önceleri lobby de baya bi bekler, olmadı mı private mach kurar, sonra çıkar girer vs. anca oyun gelirdi... şimdiler de tık diye giriyor
  • MW2 kesinlikle almayın. Oyun çöp hilecilerden ve türklerden dolayı. Oyunun %20si abartısız türk ve hile çok fazla. Oyunu kesinlikle almayın.
  • Ben oynuyom ekleyin special ops görevleri arkadaşla veterende bitiririm hiç sorun olmaz
    steam ID: Captain Price
  • Biraz hortlatmış gibi olucam ama :) hala oynayan kaldı mı? Key almayı düşünüyorum. Bazı fpslerden sıkıldım. Arayış içindeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maden311 -- 3 Mayıs 2015; 12:14:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.