Şimdi Ara

hala rahatlamamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrebaba184

Aynısı banada oldu o zaman belirleyici olacak tyt artık
    Öyle olacaktır muhtemelen. Bakalım bir açıklansa da kurtulsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şeylerin iyi gitmemesine o kadar alışmışım ki 5k altı gelicek nasıl olur bu diyorum kesin bi hata yapmışımdır kaydırma yapmışımdır diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
  • Sınav öncesi en iyi ihtimalle sayısalda 5-10 bine girebilirim diye hazırlamıştım kendimi sonra BOUN EE'ye girebilirim diye düşünmeye başladım.
    Aynı şey benim için de geçerli hocam, sadece siz yaşamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 25 Haziran 2019; 19:51:6 >
  • az salin ya cidden hayat gecmez boyle hicbir seyden keyif alamazsiniz.kaydirma falan yapmadiniz hicbiriniz oyle bir konstantrasyonla kimse kaydirma yapmaz

• Ben bunu teogda çok yaşamıştım çünkü fullemiştim. Ama yksde şu an hiç öyle bir şey yaşamıyorum çünkü sınav çok berbat olmasa da beklentimin altında geçti. Çok çok iyi bir şey bekliyor olsaydım ben de şu an aynı durumda olurdum muhtemelen. Bunlar boş vesveselerdir, aldırmayın.

• ilk 3-4 gün böyleydim bir de soruları zaman geçtikçe unutuyorsun ne işaretlediğini hatırlamıyorsun ve unuttukça ulan acaba böyle düşünüp yanlış mı işaretledim acaba hızlı olcam diye tytde optiğe yanlış mı işaretledim diye düşünüyordum.Gerçekten neti düşürüp hesaplamak falan çok sinir bozucu daha da 23 gün var.
  • açıp bir daha bakasım geldi
  • Hocam ben de benzer şeyleri yaşıyorum :(. Ayt sınavdan önce yaptıklarımın çok üstünde geldi. Hem ya kaydırma vs. varsa diye düşünüyorum hem de ben yaptıysam herkes yapmıştır düşüncesi içindeyim. Teogda yaşadığım için benzer olayları stresten duramıyorum. Sonuçlar açıklanana kadar ne yapacağım bilmiyorum. 18 temmuz çok geç be :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Eggs59

açıp bir daha bakasım geldi
    Zehirli ok atma onu, 3 gündür 321 123 312 213 kafam hallaç pamuğuna döndü cevabımı da hatırlamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gothmog1283 G kullanıcısına yanıt
    Hocam başka konuda görmüştüm netlerinizi hemen hemen yakınız birbirimize.Ben 5k altı bekleyemiyorum nedense.
    Tyt 71.75 Ayt 60 obp 79.

• Bir tek ben yaşayamadım bu sevinci herhalde yazdığınız şeyleri okurken içim parçalandı 67-68 yaparken 63 yaptım.Bir köşede kıvrılıp ağlayayım en iyisi.

• tyt de de ydt de de ne yaptığını bi bilmeyen benim sanırım hiçbir cevabı hatırlamıyorum açıklanmasını bekliyorum
  • thmyrk T kullanıcısına yanıt
    aynen hocam benim tyt:75 ayt:61,25 obp:70,83 obp düşük benim
  • thmyrk T kullanıcısına yanıt
    5k altı tam beklemiyorum aslında ama 7k altı flan bekliyorum o 5k öyle yuvarlama gibi işte
  • Boşverin mezun olduktan sonra asgari ücretin bir tık üstünde maaş alacaksınız zaten. Kimse gel kardeşim sana 5k yemek yol ctesi pazar tatil demeyecek

• Hayatimizin en guzel yillarini resmen bir sinav ugruna harcadik. Bu stresi kaldirabilmek kolay değil. Sinav bitince de insan bir boşlukta kaliyor dogal olarak. Bu boşluğu da genellikle anksiyete dolduruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sayısalcı mısın hocam? Beklenti ile gelen arasında fark bu kadarsa sınav sonrası psikolojik olarak kendini kötülemişsin. Kafanı dağıtmaya çalış. Çoğu kişide bu durum mevcut.

• LifeforRelic kullanıcısına yanıt
    sayısalcıyım,hocam aslında denemelerde hep bu civar geliyodu evde çözdüklerimde ve töderde tabi.O yüzden kendimi sevindirmemek için gerçeğin böyle olamayacağını söyleyip duruyordum,oldu
  • Djcnlslmsmxkx kullanıcısına yanıt
    72.5 Ayt ile YT Bilgisayar Müh istiyorsun puanına yazık değil mi trol arkadaşım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 26 Haziran 2019; 0:5:21 >
  • Ulan aynı sorun bende de var soruları ne yaptığımı da unutmaya başladım. İçimdeki kuşku her seferinde daha da büyüyor. Umarım boşuna kaygılanıyorumdur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.