Şimdi Ara

hala rahatlamamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Of alın benden de aynı soruları unutmaya başlıyorum ve sürekli aklımda acaba onu ne işaretledim, doğru mu yanlış mı... Nolur bu endişelerin vesveselerin hepsi boşuna olsun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 defa kontrol ettim tr 39-1 geliyor bu işte mutlaka bir şeyler var

Herkese 100-65 diyorum ama kontrolüme göre 108-70 geliyor biraz fire verdirdim netlerden .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nukleikasit kullanıcısına yanıt
    Hocam o bende de oluştu korku olarak ama sayfa sayfa mi kodladiniz soru soru mu sayfa sayfa olunca hata mi yaparım acaba diyorum simdi:(

• LifeforRelic kullanıcısına yanıt
    O aralıkta bilgisayar mühendisliği yok yapıcak bişeyi yok bende 72.5 ayt yaptım Galatasaray yazmaktan emin değilim yazsam bile ucundan gelicek tyt 95 obp 76 Galatasarayın altında tam burslu bahçeşehir var ama orasının ortamını beğenmedim hatta nefret ettim geriye yıldız teknik kalıyor

• İlk8kMf İ kullanıcısına yanıt
    Galatasaray gelir hocam merak etme. Bilgisayarda bu kadar açık olduğunu bilmiyordum.

• hocam ben soru soru kodluyorum,hatta sayfadan karisik cozerim soru cozup direkt kodlarim

• up
  • Aha yemin ederim ki ben bu günlerdir matı kaydırdım diye dolanıyorum

• personalcomputer kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmayın, en iyi ihtimalle mi ? :D:D Forumda gördüğüm en sağlam netlerden birine sahiptiniz hep. 110 ve 75'in aşağısında olduğunuzu hatırlamıyorum, baya haksızlık etmişsiniz kendinize. Üstelik bir yerde yazdığınız sonuçlara göre dereceye girmediğiniz alan da yok sanırım maşallah :D yaş fark etmeksizin çok sağlam bir başarı ama hele ki 18-19 yaşlarındaysanız ayrı bir helal olsun.
  • up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.