Şimdi Ara

Hala Red Dead Redemption oynayan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılbaşı alakası ile oyunu daha yeni alabildim. Çıkış tarihi geçeli bir hayli oldu ama hala online oynayan var ise buraya belirtirlerse sevinirim.

• Ben arada bir oynuyorum. Serverlar da gayet kalabalık. Kolay kolay tüketilip atılacak bir oyun değil rdr. Psn:Tenghis
  • Vietnam çıktığından beri pek girmiyorum fakat RDR gerçekten de çok zevkli bir oyun emin ol aldığına pişman olmayacaksındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Bah

Yılbaşı alakası ile oyunu daha yeni alabildim. Çıkış tarihi geçeli bir hayli oldu ama hala online oynayan var ise buraya belirtirlerse sevinirim.

Bende yeni aldım. Hatta eve yeni geldi. Akşam olsun gidip jelatininden çıkarıp başlıyacağım oynamaya. Eminim bizim gibi yeni alan çok vardır. Yılbaşı Oynarız daha çookkkk uzun süre
  • Oyun 2011 GOTY olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Başlık abes olmuş biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Oyun 2011 GOTY olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Başlık abes olmuş biraz

Şu an için 9 yerden bu değerlendirmeyi aldı bile zaten.

http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Dead_Redemption#Awards
  • Daha almadım
  • zombi dlcsini alamadım gitti
  • Şimdilik Singleplayer oynuyorum. Oyun gerçekten çokçok zevkli. Online çok denemedim. İlk girdiğimde de anlamadım tam olarak ama sonra kitapçığı okudum. Az çok bir izlenimim oldu. O da çok zevkliye benziyor. PSN'den eklerim sizleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Oyun 2011 GOTY olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Başlık abes olmuş biraz

2010 olmasın o 2010 unda en iyi oyunu oldu zaten :D
  • Single'ına hayran kaldım tam bir şahaser. Ama multiplayer'ı pek sarmadı beni.
  • bende oynuyorum okadar cok online mode u varki co oplar karsılıklı 7e7 karsılasmalar altın calmalar silah cekmeler avlanma zombi avlama fre roam hepsıde dolu oluyor online oldukca doyurucu single ıda muthiş
    bosuna Yılın Oyunu Secılmedı Oscarda oyun odukca keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 1 Ocak 2011; 1:12:03 >
  • Bu oyunu oynamayan çok şey kaybeder zaten dostum. Türünün ve genel olarak en iyisidir.
  • oğluma yeni aldım..gta nın kovboylusu... güzel
  • Bende yeni başladım oynamaya single bitsin online a dalcam
  • Geçen gün Undead Nightmare tamamen bitti, hatta resim de ekleyim şimdi tekrardan normal RDR oynamaya başladım, 2. kez bitircem, çünkü beni kendine çeken başka oyun yok şu an...

Hala Red Dead Redemption oynayan var mı ?
  • Oyunun şuan %78 lerindeyim %100 olana kadar suyunu çıkarmak istiyorum

Belli bir süre sonra görevlerin monotonluğuna kendinizi kaptırabilirsiniz ve bıkabilirsiniz(Ben henüz bıkmadım) İşte o zman avlanmanın zamanı gelmiş demektir.(Blackwater a geldikten sonra avlanmak eskisi gibi cazip gelmiyor para için paso ayı vurmaya gidiceksiniz emin olun :D)

Oyunda harita çok büyük olduğu için her geçen saniye yeni bişi öğreniyormuş gibi oluyorsunuz.Çevre etkileşimi çok fazla ve sizin hareketlerinize göre mekanın havası değişebiliyor.

örn.Jack(marston'un oğlu) karga vurmaya çalışırken kargayı ben vurayım dedim ve Jakteki cvp söyle oldu (Damm it's mine) ve gidip kuşun düştüğü yere baktı.Ağzım açık izledim sadece :D

• ben biraz daha fiyatın düşmesini bekliyorum aslında :) yalnız 2 farklı oyun kutusu gördüm biri ilk çıkan ikinciside içinde dlc olanmı?
  • hala oyniyan varsa beni eklesin, cok zaman ayiriyorum bu oyuna, keyifli zamanlar gecirelim.

PSN: birkan79
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.