Şimdi Ara

Halam bana 300 TL'lik gömlek almış. (SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belki halan sıcak fırsatçıdır.
  • Halam çok zengindir daha 1 lirası cebimize girmiş değil milletin halasına bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TL olarak düşünme bu ürün 82 liralık bir ürün memleketinde
  • klasik fit yazıyor resimde
    gömlek 4xl
  • çok büyük bedenler sona kaldıklarından dolayı en çok indirimi onlara yapıyolar yani sen small beden fiyatına bakmışsın ama aynı gömlekte değil zaten muhtemelen 100 lira maks. falandır o bu arada delisin galiba ?
  • Piccadilly Circus kullanıcısına yanıt
    Adam ol, lafına dikkat et. Yoksa ben dikkat etmeyeceğim. Sitede 4XL fiyatı ile S fiyatı aynı yüksek zekalı. Keşke girip baksaydın, sen o mükemmel beynini bu işlere yorma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

sitivin havkin ne alaka o mu almış gömleği

sıtefan havkin
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1rST22
    Süresiz uzaklaştırıldı

Basit bir uygulama yazarak kendine sınırsız nick alabilirsin dostum.

Edit:

http://i.hizliresim.com/ld218r.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal God -- 17 Şubat 2017; 20:30:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicki kullanan "insan" olmayınca nick almanın anlamı ne? Kodlama da bilmene gerek yok kıçı kırık autofill uygulamalarından birine atarsın datayı takır takır alırsın. Ama bunu düşünemeyecek kadar egoist bir yaratık olduğun için 180-200 liraya armada'da satılan "💩(poop emoji)"tan gömleği çok abartıyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

Yağdan beynin uyuştu heralde. Benim söylediğim şeyle anlattığın hikayenin alakası ne? 4xl giyen obez birine gömlek yakışmaz konumuz bu. Saçma sapan bilek güreşi zart zurt anıların pek umrumda değil.

adama niye böyle şeyler diyosunuz. belki vücudu oyle yapısı öyle bende oturup hayvan gibi sabahtan akşama kadar yesem kilo almıyorum bu adam 2 şey yese kilo alıyodur belki ? istermiydi böyle olsun. yarın obur gun cocugunun basına gelirse böyle dalga gecerler umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

Yağdan beynin uyuştu heralde. Benim söylediğim şeyle anlattığın hikayenin alakası ne? 4xl giyen obez birine gömlek yakışmaz konumuz bu. Saçma sapan bilek güreşi zart zurt anıların pek umrumda değil.

adama niye böyle şeyler diyosunuz. belki vücudu oyle yapısı öyle bende oturup hayvan gibi sabahtan akşama kadar yesem kilo almıyorum bu adam 2 şey yese kilo alıyodur belki ? istermiydi böyle olsun. yarın obur gun cocugunun basına gelirse böyle dalga gecerler umarım.

1.si burası konu dışı, yani her gördüğünüzü hayati ciddiye almayın. 2.si ben adamın şişkoluğuyla dalga geçmeden önce böyle bir fiziğe gömleğin yakışmayacağını belirtmişim sonra bana saçma salak bir hikaye anlatmış. Yani ciddiye alıp konuşucaksanız normalce okuyun konuşun. Ayrıca fotoğrafta gördüğünüz tip forumda ünlüdür denk geldiniz mi hiç bilmiyorum ama 2 şişe kola içip şimdi güç patlaması yaşıcam diye video çeken birisi. Birisine bir laf demeden önce adam akıllı okuyun bakın ondan sonra konuşun. Benim çocuğum konusuna gelince de eğer şişko olursa dalga geçerler, geçsinler ama benim anlayışımda ki birinin çocuğunun şişko olması pek mümkün değil. Malum kilo alamanyan dediğiniz kesim doğru beslenme ve sporla gayet kilo alabiliyor aynı şekilde çok şişkolarda verebiliyor ama tabi bu forumda uygulayabilecek bir kitle pek yok.

Açtığın konulara imzana falan baktım da boşuna yazmışım bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Berk -- 22 Şubat 2017; 9:54:31 >

• Sonradan görme buna denir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 300 tl ucuz sayılıyor

• Kıymetini bil böyle halanın.. Bir de yalaka hala tipleri vardır.. Her naneyi yiyen sana halacığım cicim diyip hiçbir faydası dokunmayanları da var.

• Bugün 3000 tl eder.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.