Şimdi Ara

Haldun baba bu kaleciyi bize alırmısın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=wHolIsV0ZGg

Izleyin arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum.

• Dünyanın en iyi reflekslere sahip kalecisi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

Dünyanın en iyi reflekslere sahip kalecisi bence.
    Bende oyle dusundugum icin sizlerle paylasmak istedim daha 25 yaşında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllAboutLove

Bende oyle dusundugum icin sizlerle paylasmak istedim daha 25 yaşında.

Alıntıları Göster
    Adam baya bi iyi.
    Refleksler süper, ama oyuna top sokması ve yan topları nasıl acaba?
    25 yaşındaysa gerçekten bi kaleci için genç bi yaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Adam baya bi iyi.

Alıntıları Göster
    Leo bu şutların hepsini içeriye alırdı helal olsun valla adama

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Adam baya bi iyi.

Alıntıları Göster
    Fernando Muslera ve Juan Pablo Carrizo'yu takip ediyorum.Biri Uruguay diğeri Arjantin Milli takımında forma giyiyor.İkisinin ortak özelliği ise bonservislerinin Lazioda olması(Carrizo Zaragozada kiralık oynuyor).İki yetenekli kaleciden biri yedek kalamaz diye düşünüyorum.Lazio iyi bir teklife birini satacaktır,Haldun Baba fırsatı değerlendirebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Fernando Muslera ve Juan Pablo Carrizo'yu takip ediyorum.Biri Uruguay diğeri Arjantin Milli takımında forma giyiyor.İkisinin ortak özelliği ise bonservislerinin Lazioda olması(Carrizo Zaragozada kiralık oynuyor).İki yetenekli kaleciden biri yedek kalamaz diye düşünüyorum.Lazio iyi bir teklife birini satacaktır,Haldun Baba fırsatı değerlendirebilir

Alıntıları Göster
    Luiz Felipe Ventura dos Santos

Corinthians takiminin kalecisi suan ve 26 yasinda. Ustelik soyadi dos santos

http://www.youtube.com/watch?v=2DlSQe8YRZU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Luiz Felipe Ventura dos Santos

Corinthians takiminin kalecisi suan ve 26 yasinda. Ustelik soyadi dos santos

http://www.youtube.com/watch?v=2DlSQe8YRZU

Alıntıları Göster
    Leo Frenco'nun son dönemdeki performansını da değerlendiren Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, "Kalecilik çok zor bir mevki. 90 dakikada yapacağınız tek bir hata takımın mağlup olmasına neden olur. 46 defa Arjantin Milli Takımı'na seçilmiş, 5 sene İspanya'nın köklü takımlarından Atletico Madrid'in takım kaptanlığını yapmış bir kaleci. Bazı oyuncuların adaptasyon süreci uzun oluyor. Bu adaptasyon süreci, ailesinden kaynaklanan sorunlardan dolayı zor geçiriliyor. Biz kendisinden memnunuz. İnşallah önümüzdeki maçlarda performansı daha iyi olur" şeklinde konuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Leo Frenco'nun son dönemdeki performansını da değerlendiren Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, "Kalecilik çok zor bir mevki. 90 dakikada yapacağınız tek bir hata takımın mağlup olmasına neden olur. 46 defa Arjantin Milli Takımı'na seçilmiş, 5 sene İspanya'nın köklü takımlarından Atletico Madrid'in takım kaptanlığını yapmış bir kaleci. Bazı oyuncuların adaptasyon süreci uzun oluyor. Bu adaptasyon süreci, ailesinden kaynaklanan sorunlardan dolayı zor geçiriliyor. Biz kendisinden memnunuz. İnşallah önümüzdeki maçlarda performansı daha iyi olur" şeklinde konuştu.

Umarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Umarım

Alıntıları Göster
    Ochoa kesinlikle mükemmel bir kaleci tamam ama Ufuk ne olacak? Ufuk'a yeterli şans verilirse GS min. 8-9 yıl kaleci sıkıntısı çekmez bana göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Ochoa kesinlikle mükemmel bir kaleci tamam ama Ufuk ne olacak? Ufuk'a yeterli şans verilirse GS min. 8-9 yıl kaleci sıkıntısı çekmez bana göre...

Bence Leo Franco alınmayıp Aykuta şans verilmeliydi,Ufuk onun yedeği olur şu anda bulduğundan daha fazla forma şansı bulurdu.3. kaleci olarakta bedavaya verdiğimiz oyuncuları kullanıp takasla bir kaleci alırdık.Ama elbet yönetimin bir bildiği vardır
  • quote:

quote:

Bence Leo Franco alınmayıp Aykuta şans verilmeliydi,Ufuk onun yedeği olur şu anda bulduğundan daha fazla forma şansı bulurdu.3. kaleci olarakta bedavaya verdiğimiz oyuncuları kullanıp takasla bir kaleci alırdık.Ama elbet yönetimin bir bildiği vardır

Ufuk'un şu anki hali bile Aykut ve Leo'dan daha iyi bence,sezon sonu kulüp bulunabilirse Leo gönderilir Aykut yedek kalmayı kabul ederse kalır yoksa gider diye düşünüyorum.3.kaleci olarak da şu an kirada olan Fırat kadroda bulunabilir izleyenler onun da çok yetenekli olduğunu söylüyorlar...

• quote:

quote:

quote:

Ufuk'un şu anki hali bile Aykut ve Leo'dan daha iyi bence,sezon sonu kulüp bulunabilirse Leo gönderilir Aykut yedek kalmayı kabul ederse kalır yoksa gider diye düşünüyorum.3.kaleci olarak da şu an kirada olan Fırat kadroda bulunabilir izleyenler onun da çok yetenekli olduğunu söylüyorlar...

Alıntıları Göster
    Aykut'a şans verdik de ne oldu. 2 sene önce Şampiyonlar Liginden etti bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Aykut'a şans verdik de ne oldu. 2 sene önce Şampiyonlar Liginden etti bizi.

Alıntıları Göster
    Aslında kaleci dediğin 1.85 cm den uzun olmayacak. Yoksa refleksleri de, kendisi de yavaşlıyor. Zaten varsa bile uzun boylu, müthiş refleksi olan bir kaleci çok nadir görülür,
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Aslında kaleci dediğin 1.85 cm den uzun olmayacak. Yoksa refleksleri de, kendisi de yavaşlıyor. Zaten varsa bile uzun boylu, müthiş refleksi olan bir kaleci çok nadir görülür,

Alıntıları Göster
    Rüştü bu adamın kurtardıklarından kat kat iyi kurtarıyor adamın yan topları nasıl saçma goller yiyor mu orada hiç biri belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Rüştü bu adamın kurtardıklarından kat kat iyi kurtarıyor adamın yan topları nasıl saçma goller yiyor mu orada hiç biri belli olmaz.

Alıntıları Göster

http://www.youtube.com/watch?v=4aNj3H7UEuE&feature=related

• quote:

Ufuk şimdilik fena sayılmaz ama yan toplara öyle bir çıkıyor ki her çıkışında sakatlanıyor zaten sakatlandı 3 hafta yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

Ufuk şimdilik fena sayılmaz ama yan toplara öyle bir çıkıyor ki her çıkışında sakatlanıyor zaten sakatlandı 3 hafta yok.

Alıntıları Göster
    Obaaaa. Kaleci dediğin budur işte. Orgazmatron bir kaleci...

• quote:

Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!

Obaaaa. Kaleci dediğin budur işte. Orgazmatron bir kaleci...

Alıntıları Göster
    Sene başı kendi kulübü açıklamıştı Ochoa ile ilgilendiğimizi. Everton ile resmi teklif yapmıştık. Kulübü 5MN€ istiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Sene başı kendi kulübü açıklamıştı Ochoa ile ilgilendiğimizi. Everton ile resmi teklif yapmıştık. Kulübü 5MN€ istiyordu.

Alıntıları Göster
    http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=559038&cc=5739

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.