Şimdi Ara

Halen 106 gti Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
18.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ever beyler , kısmetse bu senenin sonlarına dogru 106 gti almak gibi bir hevesim var , sizce ne kadar mantıklı bir tercih olur......1-1.5 sene kullanıp hevesimi aldıktan sonra satmayı planlıyorum, satarken biraz para kaybetmeyi göze aldım ama son kullanıcısı olmak istemiyorum sizce beklentlerim dogrultusunda bu aracı alırsam yanlış yapmış olurmuyum

• Bence çok mantıklı bir iş olmaz.

Temiz 106 GTI bulmak çok ama çok zor. Bulursanız da çılgın bir para istenecektir.

Bence almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bence çok mantıklı bir iş olmaz.

Temiz 106 GTI bulmak çok ama çok zor. Bulursanız da çılgın bir para istenecektir.

Bence almayın.

açıkcası çok temiz bişey aramıyorum sadece 1-1.5 sene hevesimi aldıktan sonra son kullanıcısı olmuyacagım bir gti arıyorum , son kullanıcısı olurmuyum sizce , satarken ne kadarlık kayıp yaşarım ? birde ortalama bir gti ne kadar eder ?
  • vallahi konya ve eskişehirde 106 gti lerı (coğunluğu modifiyeli) millet elinden cıkarmaya calısıyo gene de siz bilirsiniz. niye sattıklarını henüz anlamış değilim ama böyle bi canavarı
  • aynı aracı 2003 yılında 99 model olarak almıştım. Baktığım araçlar o zamana göre 4-5 yaşında olmasına karşın yine de çoğunun kilometresi en az 70-80 bin civarıydı ve en temiz araçlarda bile parça boyalar vardı.

O yılın üzerinden 7 sene daha geçmiş ve artık o araçların ne hale geldiğini tahmin bile edemiyorum

benim tavsiyem de 106 yerine 206 Gti almandır. 2000 cc'dir ama alt devirlerde 106'dan çok daha canlıdır ve günlük kullanımda sürücüsünü daha rahat ettirir (amacın drag yapmak değilse). Hem kasası daha günceldir, hem de donanım ve güvenlik olarak 106'dan daha iyidir. 16 çubuk jant - sunroof - kül gri renk kombinasyonu ile hala gözüme hoş gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 8 Nisan 2010; 1:55:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PALERMO ®

aynı aracı 2003 yılında 99 model olarak almıştım. Baktığım araçlar o zamana göre 4-5 yaşında olmasına karşın yine de çoğunun kilometresi en az 70-80 bin civarıydı ve en temiz araçlarda bile parça boyalar vardı.

O yılın üzerinden 7 sene daha geçmiş ve artık o araçların ne hale geldiğini tahmin bile edemiyorum

benim tavsiyem de 106 yerine 206 Gti almandır. 2000 cc'dir ama alt devirlerde 106'dan çok daha canlıdır ve günlük kullanımda sürücüsünü daha rahat ettirir (amacın drag yapmak değilse). Hem kasası daha günceldir, hem de donanım ve güvenlik olarak 106'dan daha iyidir. 16 çubuk jant - sunroof - kül gri renk kombinasyonu ile hala gözüme hoş gelir

aslında sırf görüntüsü için 106 almak istiyorum yani pek performans manyagı degilim , 106 quicksilver düşündüm ama ondada tek renk secenegi var ....aklım karıştı iyice bana biri çıkış yyolu göstersin

• Aklın yolu şunu söyler

ufaklıklara şerit yok

bineceğim en küçük araba concorde dur benim

imzam herşeyi anlatır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 8 Nisan 2010; 2:19:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97 Model Safrane alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 206 rc al 1 sene bin keyfini çıkar sat. 180 hp

Halen 106 gti Alınırmı ?
  • Çok temizini orijinalini bulursan al..
  • Çok temizi orjinali var

18 istiyo verilirmi ben vermem isterse sıfır olsun bitti o devir

206 gti alma o tarz araba istiyosan clio sport iyidir
  • alınır aslında

illa ki vardır temizi

ama pat diye nete girip 1 gün sonunda baktığın ilanlardan almayacaksın

diyelim netten bir araba beğendin satılık

peugeot sitelerinde geçmişini araştırırsın eğer o araba temizse zaten kaydı vardır

alırken çok modifiye yapılmışı alma , içine sineni al

km si 150.000 üstü olmazsa rahat edersin

şöyle 100.000 120.000 arası 106 yı 16 - 16 ya alırsın

daha temizini dersen 17-18 hatta 19 bile vermen gerekebilir

bazıları çok diyor bu arabaya o fiyatlar ama maalesef piyasa böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmT 106 GTI -- 8 Nisan 2010; 14:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmT 106 GTI

alınır aslında

illa ki vardır temizi

ama pat diye nete girip 1 gün sonunda baktığın ilanlardan almayacaksın

diyelim netten bir araba beğendin satılık

peugeot sitelerinde geçmişini araştırırsın eğer o araba temizse zaten kaydı vardır

alırken çok modifiye yapılmışı alma , içine sineni al

km si 150.000 üstü olmazsa rahat edersin

şöyle 100.000 120.000 arası 106 yı 16 - 16 ya alırsın

daha temizini dersen 17-18 hatta 19 bile vermen gerekebilir

bazıları çok diyor bu arabaya o fiyatlar ama maalesef piyasa böyle.

peki 1-1.5 sene sonra satmaya kalksak satabilirmiyiz ve ne kadar zarar ederiz sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

Aklın yolu şunu söyler

ufaklıklara şerit yok

sahip olduğuyla övünen ve en iyisi zanneden bir yorum olmuş

106 kullanmış birisi olarak bence 206 gtı a yönelmeniz daha mantıklı olucaktır

• eğer ki temiz bir 106 alırsan ve temiz , bakımlı kullanırsan ve araba sunroof'luysa ( Sunroof gitgide daha da önemleşmeye başlıyor ve insanlar ileride araba alırken buna dikkat edicekler) fazla zarar etmeden kapatırsın ki o aldığın tad ediceğin zararı fazlasıyla unutturur.

http://www.sahibinden.com/_boyasiz_hatasiz_turunun_son_ornegi_ustalarin_tabi-27WQQaXQQ23607505WQQpXQQdisplayitem

mesela bu adam 22.500 istiyor

niye ?

bu arabanın hastaları çok eğer ki cebinde 17-18 nakit olan adam üstüne banka kredisi çekip bu arabayı alır

çünkü araba kendini belli ediyor temizlik te.

http://www.sahibinden.com/_all_eyes_on_it_-88WQQaXQQ22807059WQQpXQQdisplayitem

bu araba önden darbe yemiş.

araba 85.000 de km uygun ama kazası var diye 15 e veriyor

bu arabanın kazası olmasaydı 16-17 e verirdi kesinlikle.

daha pek çok değişik örnek verebilirim.

ama öncelikle önemli olan temiz bir 106 gti bulmak.

• gti işi tarih oldu bence.

zaten bu tür arabaların trafikte bıraktığı izlenimde insanlarda pek hoş değil. o yüzden alınmaz derim ben.

106 gibi mimlenmiş bir araba yerine o fiyatlara çok temiz 206 bulmak mümkün. hem satarken, hem kullanırken daha rahat edersin.
  • Ya saçmalamayın ne 19u 22si

Kız gibi gc8i 24e veriyoruz biz 22ye kimse gti almaz

15 16 en fazla çok çok temizse 18e zor satılır ( var bitane veren yok 18 )
  • 106 Gtiları öldürdüler, harita gibi hepsi, sonra quicksilverlara geçtiler, onlarında temizi bittikten sonra artık tek kapı ne varsa alıp gti görüntüsü verip dolaşmaya başladılar. Temizine 15-16 vermek yerine gerçek ederi olan 8-9 luk bişey alınıp biraz masraf yapılır binilir. Çoğu 10 defa motor yapmaktan, hor kullanılmaktan eskisi gibi yürümüyor artık. Zaten temiz olsada abartılmış bir araba. Fabrika çıkışı 0-100'ü 9 saniyeye yakın olupta yine standartının 7, 7.5 snde 0-100 yaptığı ileri sürülmüş başka araç yoktur herhalde 22 milyar denmiş, biraz daha koyar dizel focus alırım çoğu 106gti'ı yerim. Temizi denk gelir geçerse, onuda virajda yerim

edit; birkaç sene önce bir arkadaşa 206gti baktık, birkaç hafta uğraşıp bir sürü araba baktıktan ve hepsini ben test ettikten sonraki görüşüm; temiz 206gtida yok gibi, ayrıca çokta yürüyen bir arabada değil maalesef. Sonuçta almadık. Alman arabası olsa o kadar zorlamaya motor dayanmasada en azından dışı dayanır kendini bırakmaz araba, ama pejolar öyle değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex1983Pax -- 8 Nisan 2010; 18:55:39 >

• taklasızsa alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

Aklın yolu şunu söyler

ufaklıklara şerit yok

sahip olduğuyla övünen ve en iyisi zanneden bir yorum olmuş

106 kullanmış birisi olarak bence 206 gtı a yönelmeniz daha mantıklı olucaktır

Doğru o araca şerit yok.Çoğu zaten şerit çizgisinin üstünden vıınn diye geçiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.