Şimdi Ara

Half life

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, evdeki bilgisayarıma Half life kurum fakar bilgisayara karşı oynayamıyorum. Sürekli demoda oynatıyor, bunun bir çözümü varmı acaba?

• dediğinden hiç bişe anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxu

Arkadaşlar, evdeki bilgisayarıma Half life kurum fakar bilgisayara karşı oynayamıyorum. Sürekli demoda oynatıyor, bunun bir çözümü varmı acaba?

nasil yani? halflife bilgisayara karsi oynamiyor mu? demoda mi oynatiyor? baska bi oyun kurmus olmayasin dediklerinde halflife arasinda bi alaka kuramadim da
  • yaw kardeşim şu postları atmadan önce kendiniz okuyup bi kontrol edinde millete burda fazladan beyin cimlastiği yaptırmayın
  • demonun geçip birmesini bekle. yaklaşık on dakika sürüyor bu demo.
  • Sen anlamıyor olabilirsin. Bak anlayan arkadaşım nasıl cevap verdi, sağol ultra.
    Bende neden bu demo 2-3 dakika bekliyor demiştim. 10 dakika olacağı aklıma gelmemişti. hiç, tekrar sağol
  • tabii ki var demo oyunu verip normal oyunu alcaksın tabii demo dediğin hazard kurssa o cd nin hatası yani her halükarda yeni cd alacan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    half life konsol
    16 yıl önce açıldı
    Half Life Alyx NO VR MOD
    2 yıl önce açıldı
    Half Life Alyx Türkçe Yama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3. çıksada oynasak ama şimdilik l4d 3 çıkacak galiba.l
  • 6 yaşındayken, Ateri de Tsubasa vardı. Kendi kendine oynuyor zannederdim. Sonradan biraz büyüynce öğrenmiştim. Tabi yaş 6 idi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.