Arkadaşlar Half-Life 1 de Black Ops ların ilk geldiği bölümde kaldım asansörle çıktığımızda yukarıda bizi bekleyen güvenlik görevlisini bir black ops lardan bir sniper kafadan çat diye vuruyor ve tam bizle konuşurken ölüyor daha sonra etraftaki tüm black ops ları (siyah tim) askerlerini öldürüyorum ve bir merdivenle demir yapının üzerine çıkıyorum burda bir kol var üzerinde surface access yazıyor ve bu kolu çevirdiğimde hiçbirşey olmuyor...
O kol zannedersem bu depo kapılarını açıyor ancak çevirdiğimde kısa bir ses geliyor ve hiçbirşey olmuyor...
Geriye gidiyorum tekrar asansörle inerek dondurucu biryerden geçiyorum ve bilimadamının yanına onuda peşime takıyorum beraber geriye gidiyoruz ama çalışan makinalar var ve bilimadamı yol olmadığı için gelemiyor ben burda beklerim diyor daha önceden bu makinaları çalıştırıp üstlerinden atlayarak karşıya geçmiştim...
İlerisi ise Böyle Asansörle çıkıp Black ops un ilk karşımıza çıktığı bu alanda kaldım acaba o kol ne işe yarıyor ve burada ne yapacağım yardım ederseniz çok sevinirim..
Burdan İleri Gidemiyorum...
Belki bu işine yarar
Kontrol panelini aktif hale getirin.Üzerinden atlayın.Yartıkları kızdırdınız değil mi? O halde onları öldürün. Bilim adamının kapıyı açmasını sağlayın.Buzdolabı sahasını geçip merdivenlerden aşağı inin. Koridordan devam edin.Ninjaların olduğu odaya gelin.Bunları sıkı bir döğüşten sonra yok edin.Çok hızlı koştukları için onları kovalarken diliniz dışarı sarkabilir.Başlarına ateş ederseniz.Mevta oluyorlar.Odadaki kolu çekin.Duvarlar sizi pres yapacak değilmi hemen yukarı tırmanın.İleide levye var onu alın.Izgarayı parçalayın.
İnşallah geçersin o Ninjalar Black Ops. lar bu ninja ne deme şimdi
Hasany1974 dostum nasıl gececegini unuttum simdi onun hakkında yorum yapamayacagım ama oyunu software modda oynuyorsun video options tan openGL yi sec ve en az 1024*768 cozunurlukte oyna boyle daha cok zevk alırsın oyundan