Şimdi Ara

Half Life 1 İnternetten oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; Eskiler bilir halen Half Life 1 in özelliklede crossfire bölümünü multiplayer oynamak kadar zevkli bişi yoktu :) Beni internet cafe zamanlarıma götürüyor.

Her neyse dediğim gibi online olarak half life 1 oynamak istiyorum internetten 2-3 adet hali hazırda açık türk serverları buldum half life ' ı da yükledim fakat ip yazıp baglanatıkladıgımda unable to connect uyarısı alıyorum anladığım kadarıyla updatele alakalı bir sorun fakat su anda güncel update nedir ? bilen bu konula ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Link atabilirseniz çok iyi olur.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Half-Life 1'i İnternet Üzerinden Oynama

Half-Life 1, 1998 yılında piyasaya sürülen klasik bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunun çevrimiçi çok oyunculu moduyla internet üzerinden diğer oyuncularla oynama imkanına sahipsindir.

Half-Life Online ile İnternetten Oynama

Half-Life 1'i internetten oynamak için Half-Life Online isimli ücretsiz bir eklentiye ihtiyacın vardır. Bu eklenti, Steam üzerinden kolayca indirilebilir.

Alternatif Yöntem: Sven Co-op

Half-Life Online eklentisini kullanmak istemiyorsan, Sven Co-op isimli bir diğer ücretsiz eklentiyi yükleyebilirsin. Sven Co-op, Half-Life 1'in oynanışını kooperatif bir deneyime dönüştürür ve çevrimiçi olarak diğer oyuncularla birlikte görevleri tamamlayabilirsin.

Özel Sunucular

Half-Life 1'i çevrimiçi oynamak için Valve'in resmi sunucularının yanı sıra oyuncular tarafından oluşturulan özel sunucular da mevcuttur. Özel sunucular, modifiye edilmiş oyun modları, haritalar ve diğer özellikler sunabilir.

Multiplayer Modlar

Half-Life 1'in çok oyunculu modları arasında Ölüm Maçı, Takım Ölüm Maçı ve Takım Bayrak Yarışı gibi klasik modlar bulunur. Ayrıca, Capture the Flag, Hide and Seek ve Prop Hunt gibi özel oyun modlarını oynayabilirsin.

Half-Life 1 Online Oynama İpuçları

• Hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı kullan.
    • Oyunu en son sürüme güncelle.
    • Half-Life Online eklentisini veya Sven Co-op'u kurduğundan emin ol.
    • Başka oyuncularla iletişim kurmak için bir mikrofon kullanmayı düşün.
    • Oyunun oynanış mekaniklerine hakim olmak için eğitim haritalarını oyna.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • up
  • up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up
  • Bu up olayını anlamadım ama benim kendi açtığım ve sürekli online olan bir half life serverim var

server ip: 80.86.90.20:27100

bağlanırken portu da yukarıdaki gibi girmeniz lazım

gametracker link
    www.gametracker.com
    GameTracker.com : No Statistics Available
    http://www.gametracker.com/server_info/80.86.90.20:27100

banner

Half Life 1 İnternetten oynamak

isteyene adminlik verilir

iletişim:http://forum.blonde-lovers.com

• HL1 aşırı zevkliydi, geçenlerde tekrar yükleyeyim dedim 30fps'de sabit kalıyor gözüm bozulacaktı
  • beyler up. Var mi bilen. Varsa oynayalim dh halki. Hatta hep birlikte dh server filan bulalim

• eskiden oynardım bak özledim şimdi o günleri half-life kurduktan sonra yanlış hatırlamıyorsam eğer half-life update 1.1.1.0 güncelleme paketini kurmanız gerekiyordu. agmerkezi.com sitesinin forum sayfasını ziyaret ederseniz daha çok bilgiye ulaşırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.