Şimdi Ara

Half Life 2 %100 Türkçe Altyazı (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
9
Favori
121.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğiniz video Half-Life 1 Türkçe altyazısı ile alakalı. Yöntem bizim tarif ettiğimizden de farklı.
  • ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdk3y -- 9 Şubat 2016; 16:50:14 >
  • -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 3 Şubat 2016; 22:51:22 >
  • hala ingilizce de yüklü oyun ilgili dosyaları yapıştırdım E:\Steam\steamapps\common\Half-Life 2\hl2\resource konsola cc_lang turkish yazarak türkçe yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcannoz -- 2 Nisan 2016; 15:48:59 >
  • Oyunceviri.com daki yama ile aynı mı acaba oradan indirdim berbat bir çeviriydi hiçbirşeyi çevirmemiş neredeyse çevirdikleride google translate çevirisi gibi. Bakalım inşallah aynısı değildir oradada ertuç bayram diyor ama indirme linkinde başkasının adı gözüküyor belki kandırmışlardır.
  • @onurcannoz
    İyi oyunlar.

@sybercomp
    İlk sayfadan itibaren bir iki sayfa yorumları okursanız, çeviri ile alakalı bir fikre sahip olabilirsiniz, iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzada_m

@onurcannoz
    İyi oyunlar.

@sybercomp
    İlk sayfadan itibaren bir iki sayfa yorumları okursanız, çeviri ile alakalı bir fikre sahip olabilirsiniz, iyi oyunlar.

Evet kontrol ettim oyunceviri sitesinde senin adına başka bir kalitesiz çeviri koymuşlar , senin burada verdiğin çeviri kaliteli emeğine sağlık.
  • Allah Razı Olsun Usta Emeğinize Sağlık
  • egemen010 E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, iyi oyunlar.
  • elinize sağlık şuan iniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

The orange Box oyunubu steam üzerinden satın alarak Türkçe oynayabilirsiniz.
    Oyun resmi olarak Türkçedir.

Hocam Orange box olarak değilde Half life 2 tekil satın aldım indirdiğimde Türkçe yama olacak mı ? Steam sayfasında Türkçe desteklenmiyor diyor.
  • Biraz geç bir cevap olacak, net bir bilgim olmamakla beraber, altyazının çalışacağını düşünüyorum.
    Öncesinde benzer bir sorun yaşayan birisiyle karşılaşmadık.
    Durumunu paylaşırsan, diğer arkadaşlar için de yol gösterici olabilir.
    İyi oyunlar,
  • Evet calisiyor sikinti yok. Bu arada biraz gec oldu ama eline saglik :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler emeğinize sağlık. Uzun uğraşlar sonunda Türkçe yapabildim. Konsolu açıp "cc_lang TURKISH" demek gerekiyormuş :)
  • orlsyn kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz, hala kullanılabiliyor olması sevinidirici. İyi oyunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzada_m

Rica ederiz, hala kullanılabiliyor olması sevinidirici. İyi oyunlar :)

Türkçe oyun camiasına Half life 2 kalitesinde başka türkçe yamalar daha bekleriz sizden.
  • Teşekkürler , Lys'den sonra iyi gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

The orange Box oyunubu steam üzerinden satın alarak Türkçe oynayabilirsiniz.
    Oyun resmi olarak Türkçedir.

Hocam Orange box olarak değilde Half life 2 tekil satın aldım indirdiğimde Türkçe yama olacak mı ? Steam sayfasında Türkçe desteklenmiyor diyor.

Steamde tekil olarak satılan half life 2 oyunu resmi olarak türkçedir arkadaşlar türkçe yama kurmanıza gerek yoktur. Oyunun mağaza sayfasında türkçe desteklenmemektedir uyarısı kafanızı karıştırmasın. oyun %90 indirimle 1.80 tl den satılıyor.

Steamde half life 2'nin episode 1 ve 2 sinin resmi türkçe olup olmadığını ise bilemiyorum satın alan arkadaşlar durumu aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 24 Haziran 2017; 19:33:59 >

• Hort. 2020 2. çeyrekten selamlar. Emeğinize sağlık
  • Selamlar, teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.