Ya bi heves hl2 yükledim 1.bölümde daha oyun fire verdi kızın biri tam asansörü açıyo ve orada kalıyo oyun devam etmiyo bu sorun nasıl düzelir ya çok kere denedim ama olmadı geçmek için ne yapmam lazım arama yaptım ama uygun başlık bulamadım önceden böyle konu açıldıysa özür dilerim ama canımı çok sıktı bu olay
HL2>cfg>folder klasörüne girin ve Oradaki herangi bir .cfg uzantılı dosyayı kopyalayıp aynı yere yapıştırın.Mesela listenserver.cfg>kopyala>yapıştır. yeni dosyanın adı Kopya listenserver.cfg.bu dosyayı notepadle açın ve içinde yazanları boşaltın ve yerine aşağıdaki iki satırı yazın. ai_norebuildgraph "1" ai_disable "0" yazıp kaydedin sonra "Kopya listenserver.cfg" dosyasını yeniden adlandırın "ai_fix.cfg" diye sonra sağa tıklayıp "Salt okunur" yapın Bu işlemden sonra aynı dizindeki "valve.rc" yi notepadde açın şunları göreceksiniz // load the base configuration //exec default.cfg // Setup custom controller exec joystick.cfg // run a user script file if present exec autoexec.cfg // // stuff command line statements // stuffcmds // display the startup level startupmenu "exec autoexec.cfg" satırının altına exec ai_fix.cfg yazıp kaydedin bu yaptığınız işlem yapay zeka ve grafiklerle ilgili iki bugı düzeltiyormuş
bu yazılanları doğru bir şekilde yaparsan oyunu bitirene kadar hiçbir sorunla karşılaşmadan oynayabilirsin.
quicksave yap sonra quickload yap asansörde
çatıdaki saveden alınca oldu teşekkürler yardımlarınız için