Şimdi Ara

HALF LIFE 2 DE FİZİK MİZİK YOK ALAYI FASON (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlışınız var.Source Engine HL2'nin herşeyini kapsıyor.Fizik,grafik,ses...Fizik motoru Havok'un geliştirilmiş hali ama adı Havok değil.

http://www.halflife2.net/page.php?p=engine

Burda da yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F_o_X -- 26 Temmuz 2005, 13:50:20 >
  • bak dostum.oyuna başlarken hiç esc e filan basma bekle.o bi adam çıtıktan sora altta küçük yazılar yazıyor orda havok ismini görebilirsin
  • Ama dediğim gibi Fizik motoru Havok'un geliştirilmiş hali ve bütün bunları Source Engine diye toplamışlar.Sonuçta Havok motorunu satın aldıkları için isminide yazmaları lazım.Normal bi Havok motorunda nesnelerle etkileşime giremezsin HL'deki gibi mesela.
  • hl2 yine ilki gibi devrim yaratmıştır iki yanlışı için rafa kaldırılamaz zaten bu eksikler diğer oyunlard da yokki yani neden far cry böyle değil demiyosunuzda hl ye bulaşıyosunuz
  • Lambaları patlatmak oyunda işimize yaramayacağı için öyle bi patlama fln koymamışlar.Gereksiz ayrıntıları sevmem hl2 gizlilik oyunu değilki karanlık olsun?Source oyun motorunun hepsidir.Fizik için kullanılan motorun ismini havok2 diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoVeR

Lambaları patlatmak oyunda işimize yaramayacağı için öyle bi patlama fln koymamışlar.Gereksiz ayrıntıları sevmem hl2 gizlilik oyunu değilki karanlık olsun?Source oyun motorunun hepsidir.Fizik için kullanılan motorun ismini havok2 diye biliyorum

gereksiz bir ayrıntı değil
    e3 de reklamı yapıldığı gibi herşey ya da birçok şey etkileşim içinde olsa fena mı olurdu
    oyunun mükemmelliğine kalitesine bişey dediğim yok
  • bir ben mi oynayamadım şu zıkkım oyunu durmadan oyundan atıyor beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: tobold

yaw bu oyunu yeni oynuyorum abartıldığı kadar fizik etkileşimi falan yok. tavandali ampullere ateş ediyorum tık yok insan bi patlar kardeşim, sonra her cam kırılmıyo. oyunun çıkmadan önceki son e3 teki trailerinde eleman elektrik direğine ateş ediyor ve tripodun üstüne yıkıyodu. direği roket manyağı yaptım bi çızık bile açamadım. fizik etkileşimi açısından doom3 ten pek farklı değilmiş gibi geldi bana yanlışım varsa düzeltin

ya bosver adamlar ugrasmis yapmis vurma eksiklerini yüzlerine kasima kadar idare et oyunlarin babalari gelecek (prince of persia)
  • quote:

Orjinalden alıntı: [topal]solucan

quote:

Orjinalden alıntı: tobold

yaw bu oyunu yeni oynuyorum abartıldığı kadar fizik etkileşimi falan yok. tavandali ampullere ateş ediyorum tık yok insan bi patlar kardeşim, sonra her cam kırılmıyo. oyunun çıkmadan önceki son e3 teki trailerinde eleman elektrik direğine ateş ediyor ve tripodun üstüne yıkıyodu. direği roket manyağı yaptım bi çızık bile açamadım. fizik etkileşimi açısından doom3 ten pek farklı değilmiş gibi geldi bana yanlışım varsa düzeltin

ya bosver adamlar ugrasmis yapmis vurma eksiklerini yüzlerine kasima kadar idare et oyunlarin babalari gelecek (prince of persia)

deli gibi bekliyom POP3 ü

• Bende oyunun motorunun havok olacağına hala inanmıyorum.Çünkü havok bile bunu başaramaz artık eskimeye başladı gibi geliyor bana çünkü havok un yapımcıları yeni bir motor üstünde çalışıyolar.Ama bence 6 yıl boyunca çalıştıklarına göre kesinlikle muhteşem bir motor yapmışlardırki havok yanında hiçbişeydir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.