Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: asdasdaf

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Sana sadece gülüyorum elimdeki bilgileri görsen ne yapardın acaba?

İnsan genelde kanıtlayamdığı ve yalanının ortaya çıktığı zamanlarda gülmek ister.Ondandır.

yav asdasdaf sen kendini ne sanıyon burası siyaset meydanımı adamın bi bildiği var dimi onun verdiği bilgileri sen bize versene adam 5 tane video yayınladı tam o yayınlamadan 5 dk öncede ben youtubeye videolarımı koyuyordum şimdiden Pinky_Demon'u kutlarım video ve resim koymasını dilerim!

• yav videoların 5'inide izledim ama episode 2 biraz karışık bence mağaradan mağaraya giriyoz bide portal silahı var napıcaz bilmiyom büyük dev canavar geliyor bitanesini gökyüzüne diğerinide geldiğiyöne doğru 2 delik aç güsel olur
  • Ya yeter ya koptunuz forumdan, pinky bide sen kızıyordun millete şimdi sen onlara alet oldun.
  • yav tamam artık yeter bundan sonra kavga yok laf atıcak çıksın bence pinky haklıdır öğrenebilir herşeye atlamamak lazım değilmi?
  • Anlamıyo havalarına girmeye çalışma pinky.Yada anlamak istemiyosun sanırm.Bilgileri paylaş demiyorum sana.Hoş, olmayan bilgiyi nası paylaşacan oda ayrı bir tartışma konusu.
    Sizde paylaşım yapıyo diye yağlamayın.İngilizcesi olan herkes bi sürü internet sitesinden bilmem nerden bütün bu bilgileri bulur.Ben bilgilere bişey demiyorum.4 episode olacağını bende biliyorum.
    Ben sadece yapımcılarla mesajlaşıyorum dediğine inanmıyorum.Kanıtlasın bana ben bu dergide bilmem nerde çalışıyorum desin tamam daha önce söylediğim gibi özür diler bidaha bu foruma girmem.
    Oyun endüstrisinde ne gibi bir yerin varki adamlar senle özel, hemde HİÇ kimsenin bilmemesi gereken bilgileri paylaşsın?
  • yav sende sus yav buraası tartışma yeri değil bak başlığa ne yazıyor Half-Life 2:Episode Two yani buraya bu oyun hakkında yazmak için girebilirsin anladınmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdasdaf

Anlamıyo havalarına girmeye çalışma pinky.Yada anlamak istemiyosun sanırm.Bilgileri paylaş demiyorum sana.Hoş, olmayan bilgiyi nası paylaşacan oda ayrı bir tartışma konusu.
    Sizde paylaşım yapıyo diye yağlamayın.İngilizcesi olan herkes bi sürü internet sitesinden bilmem nerden bütün bu bilgileri bulur.Ben bilgilere bişey demiyorum.4 episode olacağını bende biliyorum.
    Ben sadece yapımcılarla mesajlaşıyorum dediğine inanmıyorum.Kanıtlasın bana ben bu dergide bilmem nerde çalışıyorum desin tamam daha önce söylediğim gibi özür diler bidaha bu foruma girmem.
    Oyun endüstrisinde ne gibi bir yerin varki adamlar senle özel, hemde HİÇ kimsenin bilmemesi gereken bilgileri paylaşsın?

Bak kardeşim seninle son kez konuşuyorum bana inanıp inanmayacağın umrumda değil.İnanmıyorsan çekip gidersin bu kadar basit.

Olay şu:HL 1 ve 2 ye profosyonel olarak mod yapan bir arkadaşım Valve ve Infinity ward dan 1 mühendis ve 1 tane de multiplayer test editör olmak üzere 2 kişiyle beni net ortamında tanıştırdı.O gün bu gündür adamlarla konuşuyorum ve kafama takıldığı soru olduğu zaman soruyorum ve cvp veriyorlar saolsunlar ama hepsini cevaplamıyorlar tabi ki bazılarını.Bana verdikleri bilgilerin kimseye söylememe durumumda var çünkü adamların iş den atılma durumu var.Mesela CoD 3 ün MP test editörü bana oyunun multisinin rezalet olduğunu söyledi ve daha çok zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.
    Nesye konuyu daha fazla uzatmıyorum anlayan anladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 25 Ağustos 2006; 17:50:04 >

• Arkadaşlar önceden verilmedi bu haber bilmiyorum ama ben yeni gördüm ve paylaşmak istedim.

Eurogamer'ın Doug Lombardi ile yaptığı röportaja göre Episode 2, Portal, ve Team Fortress 2 ancak bu yılbaşında hazır olacak. Valve'den Doug Lombardi de haberi doğrulayacak nitelikte konuşarak Episode One'a göre Episode Two'nun daha uzun olacağını ve oyunun önümüzdeki yıl subat ayı içinde hazır olacağını belirtti.

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=66973
  • Hele şükür doru dürüst cevap verdin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

Arkadaşlar önceden verilmedi bu haber bilmiyorum ama ben yeni gördüm ve paylaşmak istedim.

Eurogamer'ın Doug Lombardi ile yaptığı röportaja göre Episode 2, Portal, ve Team Fortress 2 ancak bu yılbaşında hazır olacak. Valve'den Doug Lombardi de haberi doğrulayacak nitelikte konuşarak Episode One'a göre Episode Two'nun daha uzun olacağını ve oyunun önümüzdeki yıl subat ayı içinde hazır olacağını belirtti.

bilgi için çok sağol arkadaş

• quote:

Orjinalden alıntı: ©em

Arkadaşlar önceden verilmedi bu haber bilmiyorum ama ben yeni gördüm ve paylaşmak istedim.

Şubat da çıkacağı haberini vermiştim

• video için teşekürler pinky
  • Video için sağol pinky, episode2de böcekleri yine kontrol edebilcek miyiz?
  • yav g-man orada alxy e napıcak acaba merak ettim!yeni videolar geldikçe soru işaretleri artıyor!
  • quote:

erozbey Tarih 26 Ağustos 2006; 14:00:06
    yav g-man orada alxy e napıcak acaba merak ettim!yeni videolar geldikçe soru işaretleri artıyor!
    Herhalde geri bırakıcak çünkü şunları söylüyor "senin burada olmaman gerekiyordu, şimdi unut " diyor yani aklını silip geri postalıyacak nereden gittiyse oraya.
  • hee belki şöyle olabilir(pinky kızabilir):alxy ölecek,g-mn gelip senin burada olmaman lazım diyor vede öldüğü sahneyi unutturup tekrar hayata döndürebilir hatta elektrik atan canavar da alxy i taşıyordu belki böyle olabilir!
  • Oyunun kesin çıkış tarihi açıklandı.

Half Life 2:Episode Two+Portal+Team Fortress 2: Brotherhood of Arms-23 Şubat 2007 de piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 29 Ağustos 2006; 21:14:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun kesin çıkış tarihi açıklandı.

Half Life 2:Episode Two+Portal+Team Fortress 2: Brotherhood of Arms-23 Şubat 2007 de piyasada.

güzel haber kesın tarıhın bellı olması
  • piyasaya bomba gibi çıkacak herkes bu oyunu konuşur!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.