Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

tabikide onuda düşünmek lazım!

demi ama

• hep oyunların grafiklerine bakarsak vay dünyanın haline
  • elbette bakılacak. su an irenç grafikli bi oyun yapilsin asla oynamam hikayesi bomba olsada.
  • arkadaşlar hl 2 yi demin bitirdim ya sonunda patlamadan bi portalmı ne açılıyo orda sanki başka cidatellerde gördüm bu yansımamı yoksa benmi yanılmışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

elbette bakılacak. su an irenç grafikli bi oyun yapilsin asla oynamam hikayesi bomba olsada.

ben demek istedimki hep grafiklere bakılmayacak örneğin harika olağan üstü grafik var ama çok gereksiz konulardan yapılmış ben onu demeye çalıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

elbette bakılacak. su an irenç grafikli bi oyun yapilsin asla oynamam hikayesi bomba olsada.

ben demek istedimki hep grafiklere bakılmayacak örneğin harika olağan üstü grafik var ama çok gereksiz konulardan yapılmış ben onu demeye çalıştım

+1 Çok güzel grafik yaparsın ama adam gibi bir senaryo olmaz ve eğlendirmez ancak tabiki grafik önemli çok iğrenç grafikte yapın demiyoruz ama güzel konu yoksa o oyun grafiklerini ayıptır sölemesi g..........zemi so.............kacaz ?????

• arkadaşlar size bir önerim var :

episode 2 +TF 2 aynı tarihte çıkacak bence şöyle yapın hl den 1 kat daha verim ve hayranlık duyacaksınız:

1-İlk olarak TF 2 oynayın çünkü HL deki 7 saat savaşı olacak ve böylece dünyanın nasıl ele geçirildiğini görücez

2-Half-Life 2 oynayın

3-Episode 1 oynayın

4-Episode 2 oynayın

Böylece oyunun hikayesinide çözmüş olur bence bu sıralama çok iyi
  • acaba oyunun demosu ne zaman çıkar açıkcası çok ama çok merak ettim oyun inşallah erken çıkar
  • Demo çıkmayacak!
  • tüh be çıksaydı keşke hl2 gibi incelerdik oyunu ama olsun şubat'ı bekliyecez
  • Ep 2 nin multplayer olması bence külleri alevlendirecek en çok oynadığımız bölüm olan crossfire ı hatırlayalım lütfen
  • belkide sabah kalkıcak gordon yatağından dicek ki ohh be neyse hepsi rüyaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_hawk07

belkide sabah kalkıcak gordon yatağından dicek ki ohh be neyse hepsi rüyaymış

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

quote:

belkide sabah kalkıcak gordon yatağından dicek ki ohh be neyse hepsi rüyaymış

/>

half-life de öyle birşey olmaz olsaydı küfür ederdim

• Millet alın size Team Fortress 2'nun trailer'i :http://www.steamgames.com/v/index.php?area=game&AppId=931
  • BU Team Fortress 2 Episode 2 ile birliktemi verilecek acaba????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 5 Eylül 2006; 18:51:43 >
  • Galiba öle olucak
  • quote:

Galiba öle olucak

İNŞ. bölelikle bide ek paket aramak zorunda kalmayız
  • episode2+tf2 aynı tarihte...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.