Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Episode 2+Portal+TF 2 beraber satılacak yani portal ve TF 2 beleşşşş
  • Pinky bu portal hakkında baan bilgi verebilir misin acaba tamamen farklı bir oyun mu portal gun şeklinde bir şeyler duymuştum HL da kullanılmayacak gibi geldi you tube deki videolardan bilen birileri cevap versin lütfen
  • youtubewde birsürü videom var ne istiyon arkadaş?
  • yaw şu half life oyun görüntülerin hangi proyla kaydettin yaw lazımda pes5i kaydedicem
  • 2 yeni video yayınlandı.

http://www.gamershell.com/news/32628.html
  • yav nediyeyim videolar harika!!!
  • Portal gerçekten harika bir oyun olacak. Tamamen zekayı kullanmaya yönelik. Mutlaka trailerını izlemenizi öneririm.
  • Yav Bu ep2 manyaqa benzio videolarından gördüğüm kadarıyla fizik motorunuda güçlendirmişler sadece biraz karanlıktı
  • eve ama karanlık bölümlerde çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozbey90 -- 6 Eylül 2006; 14:51:32 >
  • 3. kat dış cephe boyası o aydınlatma böcekleride olmasa görürdün sen çok qüzelyi
  • o böcekler ne kadar işine ytarıyor biliyonmu antlion(kumdan çıkan böcek)ların büyüğü o böcekleri öldürdüğünde gelemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

o böcekler ne kadar işine ytarıyor biliyonmu antlion(kumdan çıkan böcek)ların büyüğü o böcekleri öldürdüğünde gelemiyor

Nası yani o kumdan çıkan bizi kovalayan böcek o küçük ışıldayanların olmadığı yerlere giemiyomu daha açıklarmısın lütfen onları öldürürsek takip edemiyomu???????????
  • dahada açayım o ışınlı böcekleri öldürdüğünde içinden koku gibi bişey çkıyor ve onlar bu kokuya dayanamayıp gelemiyorlar tabi bu koku 5 sn falan oluyor daha sonra tabikide dalıyorlar...
  • yani bi işe yaramıyor ama videoda dikkat edersen yeşil bir alana girdiğinde böcek takip edemiyordu orası neresiydi ve neden takip edemiyordu
  • işte orada özel bi gaz var
  • Portal'a ben deli oldum ya dergide gordum videosunu manyakdı ya

Rico chet mi neydi ona benziyo tabi kullandığımız silahlar farklı

multiplayer varsa kesin oynuyacam arkadaşlar la

dusunsenıze arkadas gelıyo bende 2 portal acıyom portal ın bırının ucunda da örs oluyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4nce4lif3 -- 7 Eylül 2006; 18:49:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_hawk07

Portal'a ben deli oldum ya dergide gordum videosunu manyakdı ya

Rico chet mi neydi ona benziyo tabi kullandığımız silahlar farklı

multiplayer varsa kesin oynuyacam arkadaşlar la

dusunsenıze arkadas gelıyo bende 2 portal acıyom portal ın bırının ucunda da örs oluyomuş

şubatta 3 tane bomba oyun geliyor hemde birbirinden zevkli,maceralı
  • arkadaşlar ben bu oyunu kesin alırım mükemmel bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

dahada açayım o ışınlı böcekleri öldürdüğünde içinden koku gibi bişey çkıyor ve onlar bu kokuya dayanamayıp gelemiyorlar tabi bu koku 5 sn falan oluyor daha sonra tabikide dalıyorlar...

bravo ya adamı 5 saniye için amma oyaladın ayakta alkışlıyorum seni
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.