Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA ben bu siteden download etmeye gıcık oluyorum lütfen bi kolay yolu varsa sölermisiniz baktımki bu site çıkıyo bırakıyorum downloadı onlamı uğraşcam
  • abi istersen ben onu rapidşhare den sana yapayım
  • Hocam saol Sayende Öğrenmiş olduk karınca download tuşunun yerini
  • hoca camide

önemli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

hoca camide

önemli değil

Hocayla ne alaka şimdi Ne yani arkadaşım neden bu kadar laubali oluyorsun nerden geliyo bu samimiyet sorarım sana

• Half-Life 2: Episode Two & Portal screenshots lar yayınlandı.

http://www.3dgamers.com/news/more/1096485954/
  • ya cidden nerden indiriyoz bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kitapkurduyerim

ya cidden nerden indiriyoz bunu

Hangisini soruyorsun arkadaşım Pinki nin yayınladığı en son videoyumu onu soruyosan ortada kocaman download tuşu var basıver bi zahmet
  • geceyarısı erozbey90 arkadaşımız tüm teorileri yeni videoları,yamaları ile geri dönüyor anlicanız bu gece darbe var
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincenzo bertolucci

ulen varya filmi ciksa ne izlerim ha. bence jason statham cok yakisir gordon rolune. soyle bi top sakal birakti mi tamam abi. hem adami hitman'in filminde oynatmicaklar. adamda intikam alir artik.

çekilse francis dolarhyde da iyi gider gordon'a.red dragondaki saç stiline sakal eklendi mi bayağı benzeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterWindu -- 1 Ekim 2006; 0:07:29 >
  • Ne saçmalıyosunuz siz bakiim eğer half - life filmi yapılacaksa buna gordon karakteri olarak gitse gitse hulki cevizoğlu gider

AHANDA RESİM:

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]

• Hem konu Filmde başrol kim olacak değil konu Half Life EP2 dir lütfen konumuza dönelim
  • half life 1 çok güzel oyundu opposing force bayıldım blue shift'e hayran kaldım(ama bir kere bile oynamak nasip olmadı)half life 2'ye diyecek sözüm yok(güzel oyun anlamında) Çok yaşa Garry mod
  • oyunun ülkemizde ne kadara satılacağı hakkında bi bilgi war mı ?????
  • episode 1 ile aynı olur sanırım

eser_akar konuyu dağıtma lütfen.
  • Ben İnternetten indirdim Episode OnE2ı Yanındaki ekleri silip upload ediyorlar Tf 2 olmaz sanırım içinde ayrı indircem :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

episode 1 ile aynı olur sanırım

eser_akar konuyu dağıtma lütfen.

Dağıtan ben değilim millet başlattı bu başrol olayını hatta ben dağıtmayalım konuyu dedim
  • ohooo movielerin toplam boyutları oyununkinden buyuk olcak heralde.merakla ve heycanla bekliyoruz
  • oyun süper bişey böyle grafik olamaz mükemmel bu arada bu oyunun minimum sistemi ne acaba ilen varsa bu msn adresine yollarmı kagan_ozten@hotmail.com LÜTFEN BİLEN VARSA YOLLASIN
  • CNN’de yayınlanan Game Over programına konuk olan Gabe Newell, Half-Life serisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Gelecek yılki planlarında (HL-2 Episode 2 olabilir bu) Half-Life efsanesinde önemli bir rol oynayan karakterin hayatına son verecekleri açıklayan Newell, hikayenin gerçekçiliği ve etkileyici olması bakımından böyle zor bir karar aldığını belirtirken; bu sayede oyuncuların Half-Life serisine olan ilgilerini de görmüş olacağız dedi.-Alıntıdır Merlinin Kazanı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.