Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABi o kravatlı adam ölsün .Half - Life 1 de de beni gözetliyordu o . Pencerelerden falan . Onu bi yakalarsam ...En son yakaladı zaten o elektrik saçan yaratıklar ama ne yaptı bilmem ..O ölsün
  • beyler bu galiba episode two demosunun videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=96DXXgsFMnk izlein bi baqın
  • işte size bir resim daha artık beni bulamıyacaksınız dh de herneyse resmi beğenirsiniz umarım

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]
  • ulan su gozlukluyu hiç sevmıom ıtın tekı ne yapmıs kıza oğlanbey
  • ama bazen yararını görüyorum...
  • kardesler ben hl2 yi botlarla oynamak ıstıyorum ne yapmalıyım
  • alyx aglıyomu yaw resimde?
  • OFF ya bu hl serisi hakikakten manyak yaa ben hl1 ,hl opposing force, hl blue shift, hl2, hl episode one ı filan bitirdim bütün serilerini oynadım yane tabi bu çıksın bunuda bitirecem
  • tikoskimaloz sen oppasing force nasıl oynuon bende sadece half life 2 war ilerlemeli dier oyunları nasıl oynayacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

alyx aglıyomu yaw resimde?

ağlamıyor uyuyor
  • tamamda gözunden aşagı dogru akan bi gözyaşı var gibi orada ten renginden daha açık renkte
  • betler bu offosing forte team .. bunları nasıl oynayacam ben ya bende sadece hl2 ve opisode one yi oynayabılıyorum ayriyetten mı yukleyecem ???
  • hl2 ep2 nin videosu vardı harikaydı yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: skous

tikoskimaloz sen oppasing force nasıl oynuon bende sadece half life 2 war ilerlemeli dier oyunları nasıl oynayacam

kanki onun ayriyetten cd leri vardı şimdi var mı bilemem zamanında vardı ben ayrı ayrı oyunlarını almıştım bu dedigim oyunlar half lıfenin ek paketleri yani ilerlemeli team forces filan gibi oyunlar deiller....
  • peki half life 2 veya episode one yi ikiside olur botlu oynamak için ne yapmalı kardeş!!
  • hl2 için bot bir yerde görmüştüm fakat episode 1 için daha çıkmadı
  • işte hl2 için bende soruom nasıl oynayabilirim ayriyetten bişiler mi yuklemem lasım??
  • ep 2 başlı başına bi oyun mu olacak yoksa ep1 in üstüne mi kurulacak????????????

bence en önemli sorun bu.........................

• ep 1 in üzerinede kurulabilir ama bence yani büyük ihtimal y eni oyun olur...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.