Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resimlerde alyx olması ölmeyeceği anlamına gelmiyor
    dog oyunda cok sevimli oyuncuları sarsmaz gibi ama gerccekten cok sevimli g-man le alyx oldugu sahne alyx e yöneliyor
    gordon ölmeyeceğine göre ihtimaller alyx gösteriyor . uyuyor deniyor yüksek ihtimal
    dog un bi resimde uzun bacaklılara saldırdığını görmüştük hırsına yenilmiş olabilir
  • yav arkadaşım kusura bakma ama sana karşı çıkacam...

hl2 nin sonunda citadel patlıyor ve gordon ile alyx de bundan etkileniyor fakat kurtuluyoruz zaten videosunuda izlediğinde de g-man alyx e "senin burada olmaman gerekiyordu,............."diye uzayıp gidiyordu burada alyx in öldüğünü düşünebilirsin fakat sonlarında da ise alyx e gitmesini söylüyor ve ya öyle şeyler söylüyor yani alyx ölmeyecek zaten bunu valvede söylüyor hem dog ölebilir yani bozulabilir suya girse bozulacak vursan patlıyacak hem orada belki başka striderlerde olabilir ve ya tam dog atlarken ateş etmiştir biryeri kopmuştur ama yinede öldürmüştür çünkü hl2 de de DoG hasar görüyordu fakat şansı vardı kleiner onu onardı fakat şimdi öyle bir şansıda yok yani dog ölebilir (NOT:Bir forum sitesinde(HL2)en son bhaktıığımda %53 ile Mossman %16 DoG ölür diyorlardı

• beyler oyun ertelenmiş sanırım
    2007 yazına ertelendi yazıo burda

HL2: Episode Two, Portal, TF2 all slip
    Friday 10-Nov-2006 9:48 AM Valve's new instalment of Freeman's adventure now due summer 2007

Valve's Doug Lombardi told CVG today that Half-Life 2: Episode Two's release has slipped from Q1 2007 back to summer 2007. Lombardi told us that the super developer is "now targeting summer 2007" for a release. This obviously affects Team Fortress 2 and Portal, which all form part of mouth-watering Episode Two package.

The title was originally expected to hit at the end of 2006, with Valve confirming back in August it had changed its mind and was instead gunning for Q1 2007, maybe February.

The reason for the further delay to summer 2007 hasn't been given, but we imagine it's simply the case of Episode Two, TF2 and Portal being massive, and requiring extra development time.

kaynakhttp://www.computerandvideogames.com/article.php?id=148950&skip=yes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 11 Kasım 2006; 1:20:02 >

• yapma yaw yinemi bekliycez pöfff
    HLyi en bastan tekrarmı oynasak napsak
  • Evet ertelendi çünkü Portal`ı ve Team Fortress`i geliştirmek icin daha cok zamana ihtiyaçları varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 11 Kasım 2006; 12:34:41 >
  • yavv bunlar manyakmı yav kasım dediler sevindik ocak dediler olabilir dedik şubat dedik bunada razıyız dedik ama yazın çıkacaksa ......... başka diyeceğim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozbey90 -- 11 Kasım 2006; 16:50:52 >
  • Epsiode 2 yi sabırsızlıkla bekliyoruz.Bu arada half-life ın guzelce hikayesinin yer aldığı falan hoş bri half-life sitesi var mı acaba.Ben half-life 2 eposide one ı oynadım ama gelin görün ki yaklaşık 3-4 bölüm yoktu arada.Ben birşeyi bilmiyorum galiba hl2 ve hl2 eposide one apayrı oyun falan mı ?Arkdaş hl2 oynadı ben eposide 1 oynadım gelişme ayrıydı ama onda daha çok bölüm vardı :(.Alyx in babası ile konushup konunun gizemine pek dahil olamadım.Tek amacı sehirden kacmak olan ve sadece buna yoğunlaşan bir freeman karakteri çizdim.
    Birde half-life 1 in sonunda bir seçim yap diyor ,freeman onla çalışmayı reddediyor vecanavarlar gman i uzak mu tutuyor bizimkinden sanki oyunun bashında oyle bis sahne vardı Half life eposide one da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRobe -- 11 Kasım 2006; 17:35:55 >
  • yav ben bunu yazmıştım forumda biraz araştırırsan bulabilirsin hem de yakında hl sitesi açmayı düşünüyorum hikayeyi ekliyecem
  • Kötü oldu bu yav[X(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Evet ertelendi çünkü Portal`ı ve Team Fortress`i geliştirmek icin daha cok zamana ihtiyaçları varmış.

yav artık neyini geliştirecekler
  • ulan ertelenmemeliydi olamaz
  • nası beklicem ya oooof of
  • valla cıkıyo az kaldı ya deli bişi gelicek heralde bu sefer
  • ya oha ya 2007 yaz mı HALF LİFE 2 EP2 iyice tarihi batırdı.lan bari demo çıkarsalarda takılsak 3,4 hafta
  • evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

ya oha ya 2007 yaz mı HALF LİFE 2 EP2 iyice tarihi batırdı.lan bari demo çıkarsalarda takılsak 3,4 hafta

+1 , 2-3 bölümde olsa oynardık
  • acaba bu oyun kaç bölüm olacak kimse bilgi vermiyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skous

beyler bu galiba episode two demosunun videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=96DXXgsFMnk izlein bi baqın

demosu dediği yani oyunlardan bölümü koymuş
  • Arkadaşlar lütfen yaaa oyunda bazı yerlerde görünmez duvarlar var bazı yerlerde duvarlar mos mor kareli kareli ekran kartım nwıdıa 128 nasıl olabiliyo bu ben hayret ediyorum uff yaa oyunu oynayamıyorum
  • driverını güncelle ayrıca nwidia 128 ne demekdir ya bi kere nvidia dır o 2.si 128 die bi model yok ram söleyerek model belirtemessin.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.