Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaf yeter şunu deyip deyip durma aklıma geldikçe zaten çıkacak olan EP2 den soğuyorum
  • yaff enteresandır ben ne sizin kadar half life 2 episode one ı sevebildim
    nede oyunu aynı derecede başarılı buldum..
    yıllar önce int cafe lerde arkadaşlarla oynadığımız o ilk half life sanki daha keyifliydi..

ilk bölümlerde özellikle sıkıntıdan oyunu kaldırmanın eşiğine geldim
    şu ilk zombi tarzı yaratıklar çıktıktan sonra az az keyif vermeye başladı
    ancak oyun inanılmaz kısa geldi bana.. iki kere takıldım, takıldığım yerlerin çözümünüde netten bulup geçtim
    oyun başladığım gün bitti..
    oyuna aldığım keyfe göre en fazla 10 üzerinden 6 yada 7 verebilirim
    fps tarzı son dönemlerde oynadığım oyunlar arasında
    doom3 ve fear kesinlikle daha iyiydi(çok fazla oyun oynamadığım belli oluyor heralde)

ama alyx e çok alışmıştım oyunda kafamı çevirdiğimde hep bana melül melül bakması etkiledi beni
    karım gibi hissettim bazen onu korucam diye öldüğüm oldu
    neyse baymayayım, hl2 ep 2 nin videosunu izledim sanırım daha sıkı bir oyun olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @shle -- 10 Ekim 2006; 10:37:57 >

• çıksada oynasak
  • ep1'i bir günde bitirdim.tam hızımı almış zevkle oynarken bitiverdi. buda öylemi olaccak acaba..
  • Bu biraz daha uzun olacak ama daha da zevkli olacak
  • uzun olması iyi ama biraz uzun olması kötü
  • 7-8 saaat oyun süresi olucak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

7-8 saaat oyun süresi olucak..

ohoooo çok kısa ama bu.
  • kaç bölüm olacak bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc92001

ep1'i bir günde bitirdim.tam hızımı almış zevkle oynarken bitiverdi. buda öylemi olaccak acaba..

bence bunun tadı daha bi damagımızda kalacak
  • işte alyx'in ölmeyeceğini kanıtladığımız bir resim valve resmi yayınladı dün gece buldum buyrunuz resim

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]
  • Episode 2 de Dog ölecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Episode 2 de Dog ölecek.

demek DoG ölecek üzüldüm ve de şaşırdım çünkü Valve yaptığı açıklamada efsanevi bir karakterin öleceğini ve çok zorlandıklarını söylediler bu karar için ben de barney ölür tahmin etmiştim demekki dog ölecek peki nereden öğrendin söyleyebilirmisin dostum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Episode 2 de Dog ölecek.

hocam neettin ya
  • pinky_demon haklı episode 4 olacak ve pisode 4 ten sonra umarım hl3 olacak saten episodelerde2-3 ile arada para akımını sağlayacak kısa kısa partlar halınde bıse kakalayacak aslında valve bu grafiklerin üstünde bi oyun yapablır ama dedınız gibi valve cok paragöz ayrıca filmide yapmazlarsa eşşekler bu seneryoyu harcarlarsa eşşeklık ederler bu arada episode 2 aralıkta cıkacak ve episode 1 den uzun olacak demosunu oynadımve silahlardan gravity gun daha değişik ve etkili ben yıllardır bu oyun ıcındeğim ve hl 1 dede 3 seneden beridir yenilmedim pendik ilçesinde oturuyorum hergun en az 3 half life turnuvası yapılıyor yanı bu kadar tutulan bi oyun ancak episode halinde para makınesıne donusturulebılır.eger yasılarımda yanlıslık varsa düzeltin lütfen
  • beyler bu arada dog güçlü bir cracter deil bence ama barney olebılır ama alexy ölse ben bu oyunu oynamam bana göre cok mukemmel bi kadın sanal olmasına rağmen alexy olmesın pınkly demon yapımcılara söyle lütfen
  • yaw dog ölmesin yaw :S
  • ARKADAŞLAR GRAFİKLERİ PEK SARSICI DEGİL GİBİ O BİLDİGİMİZ KALİTE YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: skous

pinky_demon haklı episode 4 olacak ve pisode 4 ten sonra umarım hl3 olacak saten episodelerde2-3 ile arada para akımını sağlayacak kısa kısa partlar halınde bıse kakalayacak aslında valve bu grafiklerin üstünde bi oyun yapablır ama dedınız gibi valve cok paragöz ayrıca filmide yapmazlarsa eşşekler bu seneryoyu harcarlarsa eşşeklık ederler bu arada episode 2 aralıkta cıkacak ve episode 1 den uzun olacak demosunu oynadımve silahlardan gravity gun daha değişik ve etkili ben yıllardır bu oyun ıcındeğim ve hl 1 dede 3 seneden beridir yenilmedim pendik ilçesinde oturuyorum hergun en az 3 half life turnuvası yapılıyor yanı bu kadar tutulan bi oyun ancak episode halinde para makınesıne donusturulebılır.eger yasılarımda yanlıslık varsa düzeltin lütfen

şubatta çıkmıcakmıydı yaw?

• episode 2 nin ne zaman demosu çıktı yaf
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.