Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav video çok güzel ama ben bunu öncedem izlemiştim ama video harika!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

dahada açayım o ışınlı böcekleri öldürdüğünde içinden koku gibi bişey çkıyor ve onlar bu kokuya dayanamayıp gelemiyorlar tabi bu koku 5 sn falan oluyor daha sonra tabikide dalıyorlar...

bravo ya adamı 5 saniye için amma oyaladın ayakta alkışlıyorum seni

Kardeşim sen neden sazan gibi atlıyosunki ?? ben sordum soruma yanıtımı aldım sana yorum yap diyenmi oldu. Lütfen söylediklerimizde daha dikkatli olalım
  • yani!
  • HL2:EP2 bana doğum günü hediyesi olarak gelir be.Hhehheyt
  • quote:

Orjinalden alıntı: balparmak!

HL2:EP2 bana doğum günü hediyesi olarak gelir be.Hhehheyt

gelecek doğum gününü kutlarız

• arkadaşlar bunu sadece benmi düşünüyom bilmem ama episode 2 nin videolarını izledik iyi,güzel hoş ama sizce biri eksik değilmi hani meşhur güvenlik görevlisiydi adıda barney di adamı hiç ortalıkta göremiyoz
  • Movie 5 yayınlandı boyutu 261 MB.

http://www.gamershell.com/download_15424.shtml
  • videolar için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Movie 5 yayınlandı boyutu 261 MB.

http://www.gamershell.com/download_15424.shtml

Nasıl indiricez bunu yaw

Galiba ülekelere gore mi indirebiliyozmu ne tam anlamadım avustrala falan yazıyo?
  • ama bunları daha önceden izlemiştik?
  • Onlar serverlar istediğini seçip indirebilirsin.
  • hepsini izledim
  • yav alyx'in öleceğini diyenler alyx ölmeyecek pink haklı çünkü ben biyerden çıkarttım bunu:

son episode 2 traileri izlediğimde baktım ve sonlarına doğru eli vance dr.mossman'a üzüldü fakat kızına ölseydi ona üzülürdü dr.mossmanna bile bakmazdı çünkü kızı ondan daha önemliydi..
  • Yav ne alaka şimdi Alyx' in ölümü?? Valve nin alyx i öldürmesi için afedersiniz ama salak olması gerekirdi bu kadar video ve trailerden sora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 12 Eylül 2006; 15:31:45 >
  • bende diyorum ya ölmez
  • quote:

Episode 2+Portal+TF 2 beraber satılacak yani portal ve TF 2 beleşşşş

GEçen gün bende steame login olduğumda bu haberi gördüm 3 ü birarada çıkacakmış beleş olacağını sanmıyorum daha yüksek bi fiyattan satarlar herhalde. TF2 nin vidosunu izledim tek kelimeyle mükemmel olmuş tam bir çizgi roman gibi tasarlamışlar karakterleri ( 13 XIII diye bir oyun vardı çizgi roman gibi görüntüler o şekil) Eski süper popülerliğine kavuşacakmı bakalım TF2. Türkiye de sistem yetersizliğindne dolayı pek tutulmasada artık yabancı serverlarda oynayabildiğim için (1mbit adsl- geçici ama olsun ) yutrdışındaki serverlarda oynarım bende. Almanlar bizden daha iyi anlıyor iyi oyunun değerini
    (multiplay olarak)

• yaymamız lazım o zaman
  • episode 2 ile ilgili birşey buldum çevirebilecek kimse varmı?

With the supposed destruction of the Citadel in City 17, rebels in the surrounding environs have taken up shelter in spread-out country houses
    The Sector 17 arm of the Combine Overwatch are in full retreat, moving into the countryside and surrounding environs of City 17 in order to regain control and destroy the surviving City 17 resistance. Auxiliary Synth units (Hunters) have been deployed into the countryside to quell the surviving rebellion
    The resistance have been working on a number of secret projects that could have long-lasting advantages in the war against the Combine. Nothing much is known about the nature of the projects but it has been assumed that the Rocket seen at the end of the third trailer suggests that this might be one of the secret projects.
  • quote:

Oyunun Portal videosu yayınlandı.

http://www.3dgamers.com/dlselect/games/halflife2ep2/169_portal_071806_hd.zip.html

eyvvallah bizde izliyelim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.