Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah ah daha episode 1 ini oynayamadım hata veriyo die bakalım ıkıyı nasıl oynıcaz
  • Kardeşim ekran kartım 128 mb ekran kartım var markası nwida sen onu bırakta Benim hile life ayarlarını full yapınca takılıyo oyun kasılıyo ama düşük yapıncada oyun şaçmalıyo duvarlar mosmor KARELİ hale geliyo BAZI DUVARLAR gözükmüyo işte kantı[simage][/simage]
  • hani kanıt nerede ama ben seni anladım sende öyle bir sorun varsa sen episode 2 yi unt
  • Tamam kardeş çözümü buldum yama indirecem ama buraya nasıl resim ekleniyo yahu yazı yazdığım yerden eklemeye çalıstım eklenmedi
  • orda resim ekleme sembolünden resim koyuyon bi de 512 mb ekran kartı olurmu?
  • pardon 128 ekran kartı 512 ram bide resim ekleme sembolunu göremedim
  • image yazıyor ya o işte pardon sembol dediğim için
  • [simage][/simage] bu yazı çıkıyor resmin linkini bu yazının orttasınamı koycam??
  • [simage]C:\Documents and Settings\yonetici\Desktop[/simage]
  • font boyutu dio ya onun yanında soru işareti war ona bas gerekli bilgiyi bulursun
  • kardeş uğraştırma beni yaa basıyorum sayfa görüntülenemiyo diyo tamam neyse ben buldum problemi saol[simage][/simage]
  • gerekli bilgiyi buldun değil mi?
  • bulmuşsundur umarız
  • bi oyun oynayamadık ya

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]
  • alın işte ıspat
  • hani resmi gösterdim herkez sustu
  • eğer oyun çıktığı gibi hemen aldıysan bunun olması gayet doğaldır
  • ne güzel olmuş duvarlar bi punk havası var
  • daha oyunu alalı 1 hafta olmadı yaw disastirxmi işte nedir ha sende çok komik espiri yapıtın
  • güzel bir espirik
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.