neyse biraz çevirek: ee ben epdiso two satıcısıyım o bir portacı olduğundan mı? neyse boşver steam üzerinde kurulcak öff ne zor şey millet delirmiş yafffremenle alesin aşkınımı anlatcaz yav aman boo bana göre iş değil bu işler
daha bişi sölemeden tşk etti mıç mıç
quote:
Orjinalden alıntı: ibraxi
bölüm 2 tam olarak çıktımı .... boyutu ne kadar...
tşk ederim
episode one yi oynadım hiçbir tadı kalmamış.parçalayınca oynun tadını bozmuşlar iki günde oyunmu biter bunlar işin tadını kaçırmış bence.fary cry sevenlere sıs cry bölümüyle geliyolar harikalar yaratmışlar.
yav parçaladılar diyorsun parçalamasalardı şimdi biz ep2 yi göremeyebilirdik
çok fazla bişi kalmadı 6 ay sonra oyun elimizde
tabi yaw ne kalmış ki 6 ay göz açıp kapayana kadar geçer.
quote:
Orjinalden alıntı: warriorsiwit
sayılı gün cabuk gecer akadaslar 6 ay dedigin nedirki
quote:
Orjinalden alıntı: volcano1988
tabi yaw ne kalmış ki 6 ay göz açıp kapayana kadar geçer.
quote:
valla 6 ay sizin komiğinize gider uzun diye fakat ÖSS ye girecek bir öğrenci için 6 ay kısacık birşeydir
valla ÖSS ye iyi çalı arkadaşım ama bize 6 ay çok uzun bide okullar kapancak allahh
quote:
valla ÖSS ye iyi çalı arkadaşım ama bize 6 ay çok uzun bide okullar kapancak allahh
ama bana ÖSS var
yazık ERKUT SEN ARTIK ÖSS LİSİN DİMİ UNUTMUŞTUM İNTERNETCİ MAŞHALLAH ÇOK ÇALIŞIYON ONUN İÇİN GECE 7'den 10'a KADAR İNTERNETTESİN DİMİ
6 ay bekleyelim oyun çıksın.2 günde bitsin.biz ne anlıcaz bu oyundan.yakında haftalık dergi basar gibi oyun bölümü suncaklar.bizde eli mahkum alcaz. başka çare yok gibi.hiç oynamamaktan yine iyidir ama biraz daha uzun yapabilirlerdi bölümleri.çıkçak bölümün nekadar uzun olcagını belli degil sanırım.inşallah hayal kırıklıgı olmaz
en iyisi 3-5 sene unutup sonra 3-5 episode birden oynamak
şöyle bi upuzun bi oyun bulamadık inşallah HL3 upuzun olur.
3 , beş sene beklemene gerek yok; 5,6 ay sonra cıs cray çıkıyor.
oynamak için yazı bekleyecez bea....
yaz gelince bu konu daha hareketlenir
bence hareketlenmez sadece bu konunun devamı olan bir topic daha açarlar o kadar