Bildirim
Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (23. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Güzel oyun -
video dan bişi anlamadım zaten iğrenç bir müziği var grafikler ise berbatbi de lütfen konuyla alakalı konuşalım -
ayıptır sorması bu topicte bunu niye yazıyorsunuz yeni topic açsanıza -
quote:
Orjinalden alıntı: erozbey90
ayıptır sorması bu topicte bunu niye yazıyorsunuz yeni topic açsanıza
kardeş sana çok iyi katılıyorum
-
yetkililerin bakması lazım ve bu msj ları silmesi lazım her ne kadar da çok işleri olsa da bakmları lazım sorumlulukları var ya da moderatör falan bişeyler yapsınlar yani -
quote:
Orjinalden alıntı: dodger
Epsolide one dün elime ulaştı grafikler baya iyi epsolid two da oynanış açısından da yeniliklerin olması iyi bir haber
epsolid ne ya -
quote:
Orjinalden alıntı: hermesjr
quote:
Orjinalden alıntı: dodger
Epsolide one dün elime ulaştı grafikler baya iyi epsolid two da oynanış açısından da yeniliklerin olması iyi bir haber
epsolid ne ya
belkide episode 1 yazmak istemiştir yanlış yazmıştır -
acaba bu episde two DX10 efektlerindemi çıkacak yoksa eskisi gibi DX9 efektlerinimi kullanacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 10 Aralık 2006; 15:17:49 > -
super super. sırf TF2 için bile alınır bu oyun.cok guzel masallah -
DX 9 ile çıkacak.quote:
Orjinalden alıntı: BlackF!Re
acaba bu episde two DX10 efektlerindemi çıkacak yoksa eskisi gibi DX9 efektlerinimi kullanacak?
-
Ne zaman çıkacak bu oyun? Oyun piyasasını takip edemiyorum. Konu üst sıralara çıkınca çıktı sandım. Adamı heyecanlandırmayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 10 Aralık 2006; 19:11:48 > -
arkadaşım bir kere yazmış bulundum.zaten başta özür diledik bidaha yazmayız. Episode Two yu yaza kadar beklicek arkadaşların canı sıkılmasın diye yazdık.dünyanın sonu degilya
-
quote:
Orjinalden alıntı: warriorsiwit
kısa kısa oyun satarak bizi kekeleyecekler!!
oynama o zmn -
quote:
video dan bişi anlamadım zaten iğrenç bir müziği var grafikler ise berbatbi de lütfen konuyla alakalı konuşalım
1 Dikkat ettiysen arkadasımız Özür dilemiş.
2 Dünyanın şuan tek Dx.10 desteklı ve Şuan en iyi grafikleri sunan oyununun grafiklerine berbat dedin hll olsun
3 Sweet November'ın Soundrock ına iğrenç dedin hll olsun 2
Bence Crysis çıkınca eline bile alma.Bende Bir HL2 hayranıyım.Ama kimsenın kalbini bu yuzden kırmadım !
-
quote:
Orjinalden alıntı: Atrinn
quote:
kısa kısa oyun satarak bizi kekeleyecekler!!
oynama o zmn
zaten orjinal almayacam ki
-
kim orjinal alacakki? -
quote:
Orjinalden alıntı: erozbey90
kim orjinal alacakki?
ben alabilirim tabi BEDAVA olursa -
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Başka Episode 2 konusu açılmayacak açılsa bile kitlenecektir.quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
bence hareketlenmez sadece bu konunun devamı olan bir topic daha açarlar o kadar
pinky kardeş zaten ben o anlamda söylemedim senin yaptığın bu konuyu yeniden açmayacaklar bu konunun başına 2. konu diye bi yazı koyarak başka bi konu daha açılabilir baksana sayfalara 8-9 larda geziyo
-
Sayfa 7 deki yardımlaşma örneği gözlerimi yaşarttı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X