Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lazovore

quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

böle oyunları orjinal almadıkdan sonra anlamı nedir ? en azından bu oyunları orjinal alın.

gzel kardeşim;ben 35 ytl verip episode one yi orjinal aldım ama oyun sadece birgün sürdü.kolay kolay bir daha almam.verdigim paraya degerse düşünürüm.[sm=s15.gif]

Arkadaslar ben de para verıp orjınal HL2 almıstım.oyunu bıtırmek hala nasip olmadı.çünki CS:Source den basımı kaldıramıyorum.hala oynuyorum. yani paramın karsılıgını almıs oluyorum.çunkı coook uzun bir sure oynadım, halada oynuyorum.Ayrıca Half life DM de var.olay hangı orjınal oyunu alacağını bılmek.episode 2 sadece TF:2 için bile alınır diyorum.online desteği olan inanılmaz zevklı bi oyun olacak. yani olayın ozu şu online desteği olan her oyun alınabilir bence.sadece makına ıle oynayıp bitirilcek oyuna (oblivion hariç) kolay kolay para vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linkinboy -- 24 Aralık 2006; 1:24:33 >

• ayriyetten ep1 aldıysan cs : source ve hl2' ile gelen tf,hl2dm gibi oyunlarda oyunla birlikte biraz başını kaldır
    rise and shine lazovre :P
  • herkese öneri hl3 e kadar orjinal cd almayan episode ler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: madyb

ayriyetten ep1 aldıysan cs : source ve hl2' ile gelen tf,hl2dm gibi oyunlarda oyunla birlikte biraz başını kaldır
    rise and shine lazovre :P

saygılar canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

herkese öneri hl3 e kadar orjinal cd almayan episode ler için

halflife 3 diye bir şey yok valve'ında dediği gibi episodeları halflife 3 ...kaldıki alın ep2 =yeni bir multi oyun tf2,ep1 deseniz hl2' alcağınız parayla aynı miktarda zevkli ve bir oyun kadar uzun üstelik cs:s gibi cok baba bi oyunu kablonet'inizde varsa cok rahat oynamanızı sağlar =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: madyb

quote:

herkese öneri hl3 e kadar orjinal cd almayan episode ler için

halflife 3 diye bir şey yok valve'ında dediği gibi episodeları halflife 3 ...kaldıki alın ep2 =yeni bir multi oyun tf2,ep1 deseniz hl2' alcağınız parayla aynı miktarda zevkli ve bir oyun kadar uzun üstelik cs:s gibi cok baba bi oyunu kablonet'inizde varsa cok rahat oynamanızı sağlar =)

+1
  • BU HALF LİFE 2 EPİSODE TWO DAHA CIKMADI AMA DEGİLMİ CÜNKÜ DAHA GECEN HALF LİFE EPİSODE ONE CIKTI
    O BİRAZ DAHA GEC CIKACAK HALF LİFE 2 EPİSODE TWO
  • Sen ne diyon yaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: army ennginer MİLİSS

BU HALF LİFE 2 EPİSODE TWO DAHA CIKMADI AMA DEGİLMİ CÜNKÜ DAHA GECEN HALF LİFE EPİSODE ONE CIKTI
    O BİRAZ DAHA GEC CIKACAK HALF LİFE 2 EPİSODE TWO

http://forum.donanimhaber.com/m_7641160/tm.htm

• half life 2 indirdim sıkıntıdan oynuyorum sistemimin en iyi kaldırdığı oyun yaw inanamadım

gerçekten half life 2 bile harika bu episode bilmem ne farklı oluyor sanırım yada devamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

half life 2 indirdim sıkıntıdan oynuyorum sistemimin en iyi kaldırdığı oyun yaw inanamadım

gerçekten half life 2 bile harika bu episode bilmem ne farklı oluyor sanırım yada devamı

hl2 nın dewamı

walla ben doom hl tarzı oyunlardan pek hoslanmam ama bu oyun cıttın guzel yapılmıs ozellıkle fızık motoru cok guzel

• bide şunu söylemeden edemeyeceğim

yaw ilginçtir ama;
    ben ne korku filminden ne geceden ne rüyadan ne hırsızdan ne korku oyunlarından korkarım ciddiyim haa

ama gel gör ki bu oyun yani half life 2 benim altıma kaçırtıyo yaw bazen birden çıkıyor yaratıklar aklım fikrim gidiyor kaç kere sıçradığımı hatırlıyorum yaaa

• quote:

bide şunu söylemeden edemeyeceğim

yaw ilginçtir ama;
    ben ne korku filminden ne geceden ne rüyadan ne hırsızdan ne korku oyunlarından korkarım ciddiyim haa

ama gel gör ki bu oyun yani half life 2 benim altıma kaçırtıyo yaw bazen birden çıkıyor yaratıklar aklım fikrim gidiyor kaç kere sıçradığımı hatırlıyorum yaaa

hacı bende fear da oluoodu

• emmiler hl1 in en başını ve ep1in en sonunu aynı anda düşünsenize insanın midesi bulanıyo.
  • quote:

bide şunu söylemeden edemeyeceğim

yaw ilginçtir ama;

enteresan ...

• O çaresizlik hissi ve yıkıntılar arasında üzgün üzgün kalıyorsunuz. Atmosferini oyuncuya tam tamına veren başka oyun varsa 1-2 taneyi geçmez.
  • eğer sizde altınıza yapmak istiyorsanız yapacağınız 2 şey var
    1-Oyunu gece 00:00 01:00 gibi oynamaaya başlayın

Ve en önemlisi!!!

2-5+1 ses sitmeninde oynayın
  • quote:

eğer sizde altınıza yapmak istiyorsanız yapacağınız 2 şey var

Ve en önemlisi!!!

zaten ses sistemi ile oynuyorum ve sabahları hakkatten korkuyorum

ekşın ekşın
  • quote:

quote:

eğer sizde altınıza yapmak istiyorsanız yapacağınız 2 şey var

Ve en önemlisi!!!

zaten ses sistemi ile oynuyorum ve sabahları hakkatten korkuyorum

ekşın ekşın

o zaman sorun yok canım çekti hl2 biraz oynayayım ne zamandır strider öldürmüyordum

• hl2 de alyx burada birşey diyor.Anlamı ne?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.